Top-ads

Сатурн в Козирог: Как ще промени живота ти

Време за четене:
От 1 коментар


Веднъж на всеки 29-30 години Сатурн влиза в своя знак Козирог, където се чувства най-добре и във владение, и ни дава възможност да превърнем мечтите си в реалност. От 19 декември 2017 г. до 17 декември 2020 г. Космическият учител ще прекара 3 години в Козирог и ще помогне да материализираме идеите си. Визията ни ще се опредмети и резултатите ще бъдат осезаеми. НО Сатурн има изисквания.

Последната видима с просто око планета, порталът между видимия и невидимия свят, ще ви подкрепи непоклатимо да манифестирате съдбата си, но вие трябва да бъдете дейни, отдадени и да действате обмислено, така че Вселената да разбере от какво точно имате нужда и да ви го даде. През следващите 3 години галеници на Сатурн ще бъдат онези, които работят здраво и отговорно, изпълняват задълженията си, проявяват зрялост, ангажираност и отдаденост. Сатурн не обича кръшкачи и половинчато изпълнение на задачите. Той изисква ред и дисциплина, и възнаграждава със стабилен и дългосрочен прогрес и личностно израстване.

До края на 2020 г. всички основи, структури и цели ще бъдат подложени на тест за издръжливост и в резултат или ще се заздравят, или ще се разрушат, за да бъдат заменени с нещо ново и по-добро. Едно е сигурно обаче – на финала нищо и никой няма да е същият, а онова, което сте съградили ще определи животът ви занапред. Сатурн в Козирог е стъпалото нагоре в собственото ни (лично и житейско) развитие.

По време на транзита на Сатурн през Козирог всеки зодиакален знак и асцендент ще има уникални задачи и възможности за напредък. Какви ще бъдат те за вас? В кои сфери ще постигнете успех и израстване? Прочетете в описанията за всяка зодия/асцендент, в които ще откриете и съветът на Таро какви нагласи и поведение ще ви помогнат да извлечете най-голяма полза и прогрес в следващите 3 години.



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

1 коментар: