Top-ads

Сатурн в Козирог: зодия / асцендент РАК

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Зодия Рак
Пред вас се поставя възможността да преосмислите близки взаимоотношения. Може да сключите брак или да се почувствате съвсем самотни. Възможно е да преминете през раздяла или да се натоварите с допълнителна отговорност и тежест в настоящата връзка. Това може да е период, в който чувствате липса на внимание от страна на партньора си. Използвайте този транзит, за да откриете каква интимна връзка искате за себе си и планирайте създаването й.

Асцендент Рак (Сатурн в 7-ми дом)
Взаимоотношенията ще са на фокус, ще се почувствате заставени да преминете към зряла и пълноценна връзка. Ако вече имате такава, или ще я надградите и стабилизирате, или ще я приключите. Всички видове взаимоотношения – лични и бизнес – ще станат по-официални за вас, възможно е да подпишете важни документи и договори или да сключите брак.

Съветът на ТароУмереността
Отчитайте нуждите и желанията и на двете страни – вашите и на вашия партньор. Не бъдете едностранчиви и егоистични. Търсете златната среда, където се срещат общите ваши стремежи и цели – това ще помогне да изградите успешно и дългосрочно партньорство. Както е казал Екзюпери: „Любовта не е в това двама души да се гледат в очите, а да гледат в една посока.”


Астро прогнози: Kathy Biehl и Astro Butterfly
Таро изображения: Radiant Rider-Waite Tarot


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: