Top-ads

Сатурн в Козирог: зодия / асцендент СТРЕЛЕЦ

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Зодия Стрелец
Сатурн повишава неимоверно фокуса ви върху размера на вашите ресурси. Някои астролози биха казали, че този транзит ще доведе до стагнация в паричния поток, но това никак не е задължително. Следващите 3 години са вашето време, когато да вземете на сериозно себе си и своите таланти и безрезервно да се отдадете на онова, което има стойност за вас. Наблегнете на своите маркетингови и търговски умения. Развийте екшън план за увеличаване на приходите си и след това го приложете на практика. Това е периодът, в който да изградите основата на вашето защитено и добре осигурено бъдеще.

Асцендент Стрелец (Сатурн в 2-ри дом)
Финансовата ви ситуация ще се подобри, но затова е нужно да внесете повече дисциплина в бюджета си. Изплатете дълговете си, започнете да пестите, преразгледайте възприятието си за парите. Добър период да стартирате личен бизнес.

Съветът на ТароКолесницата
Не се колебайте, направете скок напред. Дори все още да нямате напълно изградена визия, то набележете целта и направете първата стъпка в избраната посока, визията сама ще започне да се разгръща, изяснява и обогатява. Не изпадайте в крайности и не се обезкуражавайте след първото препятствие. Ако срещнете спънка, не се връщайте назад, нито пък се блъскайте в стената в опит да я разбиете, за да продължите. Направете проучване, открийте успешни примери за справяне в подобна ситуация, потърсете нов подход или преразгледайте първоначалната си цел - може би новите условия дават нови възможности, в които да постигнете много по-голям и стабилен резултат.

Астро прогнози: Kathy Biehl и Astro Butterfly
Таро изображения: Radiant Rider-Waite Tarot


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: