Top-ads

Сатурн в Козирог: зодия / асцендент ВЕЗНИ

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Зодия Везни
Акцент на този транзит за вас са домът и семейството. През следващите 3 години е възможно да пуснете корени или да почувствате, че не можете да си тръгнете от настоящия дом и семейство. Подходящ период да вложите труд във физическия ви дом, време за реконструкция и ремонт, но помнете, че не е нужно да свършите всичко наведнъж! Ако все още пред вас не стои въпросът за грижа за деца или възрастни роднини, то това е особено удачен момент да се замислите и да планирате всичко, свързано с този предстоящ етап в живота ви.

Асцендент Везни (Сатурн в 4-ти дом)
На фокус за вас ще бъдат домът и семейството, особено жените във фамилията. Ако искате деца, това е чудесен период, в който да станете родител. Прекъснете връзките с повърхностите хора в обкръжението си и задълбочете отношенията си с онези, които имат съществено значение за вас и в живота ви.

Съветът на ТароСлънцето
Безоблачен период, ако се оставите съдбата да ви поведе. Доверете се, че имате нужната подкрепа и за вас са предвидени най-добрите условия, в които да разгърнете целия ваш потенциал. Свържете се с детето в себе си и внесете в ежедневието си детско любопитство и радост от малките неща. Наслаждавайте се на момента и проявявайте благодарност за онова, което имате. Връзката с деца ще ви носи позитивен заряд и ще повишава ентусиазма и вдъхновението ви.


Астро прогнози: Kathy Biehl и Astro Butterfly
Таро изображения: Radiant Rider-Waite Tarot


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: