Top-ads

Сатурн в Козирог: зодия / асцендент ДЕВА

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Зодия Дева
Сатурн в Козирог ще донесе хубави неща за вас – по-смело себеизразяване, радост от живота и по-силна връзка с децата или детската страна във вас. Това може да е свързано с раждането на потомство или „раждането” на творчески проект. Възможно е да усетите липса на време, в което физически да бъдете с вашите деца или самите те да са заети с повече отговорности, а може би дори да напуснат семейното гнездо. В творчески план ще имате повече контрол – възползвайте се от огромната продуктивна енергия, която ще усетите у себе си. Ако ваш проект блокира, представете си крайния резултат и преразгледайте плана за неговото постигане.

Асцендент Дева (Сатурн в 5-ти дом)
В следващите 3 години ще се научите да изразявате своите таланти по по-конструктивен начин – да се забавлявате вече няма да бъде само забавление, а споделяне на вашата креативност с околните. Възможно е да започнете да се занимавате с изкуство, да стартирате свободна професия, да станете артист или предприемач в творческа сфера. Връзката ви с децата ще премине на по-високо ниво.

Съветът на ТароСъдът
Чуйте призива на душата си и го последвайте. Не потискайте желанието си за себеизява, мислейки какво биха казали другите или съмнявайки се, че имате достатъчно талант. Просто отворете себе си и си дайте разрешение да покажете истинската своя същност. Досега сте държали себе си под ключ и някак винаги нещо ви е липсвало. Освободете се! Позволете си да разкриете човека, който сте и в края на 3-годишния период с изненада ще откриете каква значителна и позитивна трансформация се е случила във вас и във всяка сфера от живота ви. 



Астро прогнози: Kathy Biehl и Astro Butterfly
Таро изображения: Radiant Rider-Waite Tarot


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: