Top-ads

Сатурн в Козирог: зодия / асцендент ОВЕН

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Зодия Овен
В следващите 3 години кариерата и общественият живот ще бъдат под светлините на прожекторите за вас. Дълги часове, повече авторитет и автономност, работа с висшестоящи са твърде вероятни. Възползвайте се от вашите познания и запретнете ръкави, смело тръгнете напред към върха на планината. А ако осъзнаете, че върхът не е каквото искате... е, може би е време да пренасочите усилията си.

Асцендент Овен (Сатурн в 10-ти дом)
Можете напълно да преструктурирате живота си – вашата кариера, вашите взаимоотношения, вашия дом и семейство. По време на 3-годишния период ще имате възможност да откриете своето призвание и да получите признанието, което заслужавате.

Съветът на ТароЖрецът
Бъдете търпеливи и последователни, не пришпорвайте събитията и не настоявайте нещата да стават точно по вашия начин и точно в този момент. Изградете мрежа на подкрепа, бъдете колективен играч, искайте и приемайте помощ и насока от онези с повече опит от вас. Вслушвайте се в съвети, но не ги следвайте сляпо. Отворете се за неочаквани възможности и за промяна в първоначалния план, включително и на целите.

Астро прогнози: Kathy Biehl и Astro Butterfly
Таро изображения: Radiant Rider-Waite Tarot

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: