Top-ads

Сатурн в Козирог: зодия / асцендент ВОДОЛЕЙ

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Зодия Водолей
Уморени сте без причина? Спите повече? Чувствате се доста по-предпазливи и самокритични от обикновено? Сатурн ви дава подсказка, която трябва да приемете: „Изключи се. Почини си. Обнови се.” Изчистете ума и енергията си. Особено полезна и плодотворна за вас през този период ще бъде работата по само-саботиращите мисли и подсъзнателното програмиране. В следващите 3 години ще изградите съвсем нова вътрешна основа, очаква ви личностно и духовно израстване.

Асцендент Водолей (Сатурн в 12-ти дом)
Най-после ще приключите етап в живота си, ще сложите край на нещо, което вече не ви служи за добро. Работете върху това да се освободите от мислите и действията, с които сами саботирате себе си.

Съветът на Таро Колесницата
В следващите 3 години по един или друг начин ще се изправите пред минали събития, спомени, стари рани, които са оставали отпечатък в душата ви. Не отвръщайте поглед, а смело ги разгледайте от всяка страна – светлата и тъмната. Това е период на всестранно себе-опознаване, в края на който ще излезете по-завършени и цялостни и ще пристъпите към един съвсем нов етап в живота ви.


Астро прогнози: Kathy Biehl и Astro Butterfly
Таро изображения: Radiant Rider-Waite Tarot


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: