Top-ads

Сатурн в Козирог: зодия / асцендент РИБИ

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Зодия Риби
Вашата нежна душа е стигнала до нулата спрямо някои съществени свои нужди. Дали сте твърде много от себе си на другите и сега имате нужда от солидна подкрепа. Но не каква да е, а от стойностни и доказани приятелства и групови дейности. Ако не са такива, през следващите 3 години ще се разделите с тях. По време на този транзит е възможно да се свържете с хора от властови позиции и самите вие да поемете ръководен пост. Не губете поглед от своя списък с цели и задачи, не позволявайте да ви отклоняват от личната ви визия и я направете реалност.

Асцендент Риби (Сатурн в 11-ти дом)
Някои от вашите дългосрочни цели най-после могат да се реализират, но за това е нужно да се научите да си сътрудничите по-добре с другите. Имате възможност да се освободите от приятелства, които не ви носят удовлетворение и позитиви, и да откриете нови хора, с които споделяте обща визия и разбирания.

Съветът на ТароСветът
Пред вас се разкриват много възможности и за да не се „изгубите”, преди това открийте кое е най-същественото за вас, кой е вашият корен, от който искате да израсте новият ваш живот. След като веднъж се центрирате, не отстъпвайте и не изменяйте на ценностите си, особено, за да направите някой щастлив или за да не го нараните. Хората, които държат на вас, ще ви оказват нужната подкрепа в личното ви израстване, а онези, които настояват да си останете на същото място и в старото положение, вече са изиграли своята роля в живота ви, благодарете им (лично или в мислите си) и се сбогувайте с тях.


Астро прогнози: Kathy Biehl и Astro Butterfly
Таро изображения: Radiant Rider-Waite Tarot


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: