Top-ads

Сатурн в Козирог: зодия / асцендент БЛИЗНАЦИ

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Зодия Близнаци
Колкото и да искате да си оставите свободни опции, ще ви се наложи да вземете сериозни решения, свързани със значим личен или бизнес ангажимент или с вземането на кредит. Може да се усетите въвлечени във въпроси, отнасящи се до данъци, такси, дългове, застраховки или наследство. (Документацията е ваш приятел, електронните таблици също). Възползвайте се от този транзит, за да планирате бъдещето си и да въведете инвестиционна стратегия, дори и да е нещо малко в началото.

Асцендент Близнаци (Сатурн в 8-ми дом)
Чудесно време за дълбока психологическа трансформация. Възможно е да се увлечете по психология, окултизъм или духовност. Вероятно ще се разделите с някои остарели възприятия за себе си, което ще доведе до дълбок вътрешен процес на излекуване на стари (вкл. от минали животи) рани. Подходящ период за овладяване и поемане на отговорност в сферите на интимност и сексуалност.

Съветът на ТароИмператрицата
Осъзнайте какво искате и го приемете без условности. Не отричайте желанията си и не ги предавайте в полза на някой друг. Свържете се с женската си страна и почувствайте в себе си кое ви носи комфорт, а после пристъпете към постигането му. „Подредете дома си” образно казано. Парите са ваш приятел, не ги задържайте, нека се движат и така ще идват при вас обновени и повече. Бъдете във връзка с тялото си и не пренебрегвайте нуждите му от удоволствие и наслада.


Астро прогнози: Kathy Biehl и Astro Butterfly
Таро изображения: Radiant Rider-Waite Tarot


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: