Top-ads

Сатурн в Козирог: зодия / асцендент СКОРПИОН

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Зодия Скорпион
Вселената ще предизвика вашата естествена сдържаност и резервираност. Имате практични идеи и информация, които е нужно да споделите. Провеждането на уъркшоп или воденето на блог са удачни варианти, както да предадете полезни съвети на другите, така и самите вие да получите нови. Във ваша полза е да придобиете знания в областта на технологиите и комуникацията. Възможно е да усетите желание да усилите или възстановите връзката си със своите брат/сестра.

Асцендент Скорпион (Сатурн в 3-ти дом)
Имате възможност да развиете своите умения и да научите нещо ново. Чудесно време да подобрите комуникативните си умения – понякога човек казва повече, като каже по-малко. Започнете да практикувате активно слушане. Връзката ви с братя и сестри ще се подобри.

Съветът на ТароЗвездата
Информацията, от която имате нужда, ще ви намира в точния момент. Не се съмнявайте в подкрепата на звездите и да, нещата няма да се случват бързо, но пък ще се развиват хармонично. Помнете, че всяко ваше действие води до последствие и преценявайте добре думите и реакциите си. Дори другият да ги забрави, Вселената няма и рано или късно ще ви изправи пред ситуация, в която да изчистите миналото. Хладен ум, блага дума и смирение на егото, ще ви водят към успех в следващите 3 години.


Астро прогнози: Kathy Biehl и Astro Butterfly
Таро изображения: Radiant Rider-Waite Tarot


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: