Top-ads

Сатурн в Козирог: зодия / асцендент ТЕЛЕЦ

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Зодия Телец
С Космическия учител Сатурн в сферата на преподаване и учене, придобиването на нови знания или споделянето на вашите знания с другите може да придобие особена важност в живота ви през следващите 3 години. Майсторството е целта, независимо дали сте ученикът или учителят. Усърдие е ключовата дума, що се касае до писане, изразяване на вашите знания, онлайн и медийно присъствие и представяне. Правни въпроси и пътувания на далечни разстояния ще се забавят. Пристъпвайте към всичко като маратон, разпределете силите си и вървете към целта стъпка по стъпка.

Асцендент Телец (Сатурн в 9-ти дом)
Можете да промените някои ваши ограничаващи вярвания, които сте поддържали през целия си живот, но вече не са релевантни. Подходящ период за пътуване, обучение или преподаване.

Съветът на ТароКолесницата
Изберете посока и тръгнете в нея, вижте накъде ще ви отведе и оставете Пътят да ви поеме. Не действайте инатливо и закостеняло, не настоявайте нещата да се развиват праволинейно и само в избраното направление. В следващите 3 години ще преминете през много кръстопътища, където ще имате възможност да преразгледате целта си, да смените посоката, да пожелаете нова цел и да се развълнувате по ново постижение. Бъдете уверени, че в края на пътуването ще бъдете точно там, където ще се чувствате на своето място.


Астро прогнози: Kathy Biehl и Astro Butterfly
Таро изображения: Radiant Rider-Waite Tarot


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: