Top-ads

Сатурн в Козирог: зодия / асцендент ЛЪВ

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Зодия Лъв
Тялото ви подава сигнали. Усещате ли годините си? Чувствате ли се извън форма? Доволни ли сте от теглото си? Бавно и с постоянство е успешната формула за вас. Поемете контрол върху своите навици, здраве, диети и физически упражнения. С малки стъпки и промени ще постигнете цялостна трансформация в тялото и самочувствието си до края на 3-годишния транзит.

Асцендент Лъв (Сатурн в 6-ти дом)
В следващите 3 години на фокус за вас ще бъдат вашето здраве и общо благополучие. Ще бъдете по-продуктивни и ефикасни и ще получите възможност да внесете повече структура в ежедневния си живот. Работата в услуга на другите ще ви носи чувство за удовлетворение.

Съветът на ТароСветът
Центърът сте вие, като срединната точка на кръстопът, където се съединяват всички пътища. Възможно е много хора да разчитат на вас, знаейки, че вие ще се погрижите за всичко, но в следващите 3 години е време да започнете да мислите за себе си. Поставете свои граници, определете време през деня, седмицата или в месеца, което е само за вас и никой не може да влиза в личното ви пространство. Поставете на фокус грижата за себе си във физически и емоционален план. Постепенно ще започнете да откривате, че сте много по-полезни и ефективни, когато първо сте заредили собствените си батерии и имате достатъчно енергия, която да дадете на другите.



Астро прогнози: Kathy Biehl и Astro Butterfly
Таро изображения: Radiant Rider-Waite Tarot


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: