Top-ads

Преработване на личността и Изчистване на личната история

Време за четене:
От 1 коментар



Понеже всичко е разслоено и не знам кой къде се намира в своето Пътуване, ще дам една обща картина и ще кажа, че в следващите месеци, до края на годината, всеки един ще премине през преработка структурата на личността. Това означава, че ще се изявят всички онези страни от теб, които те ограничават, задържат, спират да БЪДЕШ повече. Ще се разкрие всичко (вече се разкрива), което е същинско и истинско в теб, напр. желание, мечта, ценност, любов, които си подтиснал в някакъв момент и си ги държал подтиснати от страх, от съмнение, че ги заслужаваш, и си предпочел нещо друго, по-малко, задоволил си се с „по-безопасен” вариант, в който обаче си нещастен и все по-недоволен. Това нещастие и това недоволство става все по-трудно да бъдат отречени и всичко, което не е в синхрон с теб и не носи Радост, Мир, Хармония, Разширение, Свобода, ще ти бъде показано толкова пъти и толкова силно, колкото е необходимо, за да прозреш.

 

Целият този процес неизменно води до изчистване и преработване на историята, която си живял досега, носиш в себе си и тя определя как животът тече и се случва за теб. Всички убеждения за това кой си, какъв си, какво и как ти се случва, ще се поставят пред теб по един или друг начин, за да обърнеш внимание, така че да внесеш промени, където е нужно и да изтриеш етикетите, които те ограничават. Трябва да станеш чисто нов. Трябва да станеш чиста дъска. Ако искаш нова история, трябва да изчистиш старата.

 

Активно участие е необходимо, в противен случай ще се чувстваш (винаги или доста често) в едно раздразнение, в едно постоянно завръщане и пребиваване в миналото, в разочарование от това или онова. Така е, защото Сега си във вана за прочистване и всичко, което носиш в себе си, се изсмуква от теб, излиза и те обгражда – можеш да седиш и да не помръдваш, а можеш да станеш и да излезеш от ваната. Винаги имаш избор и този избор определя преживяването, в което си.

 

Протичащият енергиен процес въздейства на ниво мисъл, на ниво чувство, на ниво действие – разбърква ги, предизвиква ги, променя ги. Промяната може да бъде наложена върху теб и тогава е страдание. Или може да е направлявана от теб и тогава е израстване, доволство и сила.

 

Протичащият енергиен процес въздейства и на тялото. Това не бива да се забравя. Редица са физическите симптоми, които съпровождат и които се преживяват, но най-честият от тях е болката. Обръщайте внимание, разбирайте нещата правилно и полагайте грижа за себе си. Помагайте на това тяло да премине през всичко, което се поднася от момента и то ще ви се отблагодари. Няма повдигане на духа, без повдигане на тялото. Няма разширение на съзнанието, без здраво и красиво тяло, което да го задържи.

 

Анна



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

1 коментар:

  1. Всеки път когато чета твоите, изпълнени със светлина послания, откривам нови и нови насоки, нови и нови прозрения, нови и нови отговори. Благодаря за поредната доза мъдрост! Очаквам с нетърпение следващите ти насоки и прозрения!

    ОтговорИзтриване