Top-ads

Усилване на вътрешната несигурност Сега

Време за четене:
От Коментар от Сърце


 

В следващите седмици до към 11 юни 2021 може да се намерите в едно усещане за вътрешна несигурност – „ДАЛИ да направя това или онова, искам ли изобщо”, „КОГА да направя тази стъпка – сега, след малко...”, „КОЕ ще е добре за мен”, „дали това Е ПРАВИЛНО” – и това колебание да е включително за много елементарни и на пръв поглед несъществени неща, като да отидеш до магазина, да се обадиш по телефона на някой, но за теб да изглеждат като нещо много голямо, нещо много значимо, за което се чувстваш, че не искаш да сбъркаш, но че има вероятност да го направиш. Сякаш интуицията ти е изключена и не можеш да усетиш правилното нещо, правилното време, правилното място.

 

Не се упреквайте и назидавайте в такива моменти, но си давайте време да попритихнете вътрешното вълнение. Не се насилвайте за неща, към които колебанието, съмнението ви не се е смалило. Но така също - не оставайте в тази зона на неспокойствие, вдишайте и издишайте няколко пъти, затворете очи и вижте кое/кога/как сърцето ви предпочита да направите.

 

Прилагайте практиката от статията за изграждане на вяра и каквото и да се случва във и около вас в следващите седмици, знайте, че е за голямо добро.

 

Анна



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: