Top-ads

Промяна в курса на съдбовния поток

Време за четене:
От Коментар от Сърце

 



Тъй като се намираме сред процес на промяна в курса на движение за всеки и всичко, съвсем нормално е чувството за хаос, жужене и претоварване в главата, което носи замъгленост и неяснота.

 

Това прави невъзможно да следваш конкретна последователност от действия, особено да следваш рутината си.

 

Каквото досега си правил с лекота, почти автоматично, сега е спънато и колкото повече държиш да следваш тази структура и последователност, толкова по-трудно и изнервящо за теб е.

 

Например, ще разсипеш нещо и ще трябва да спреш, за да почистиш; ще започнеш едно, а в следващия момент ще се осъзнаеш, че си го зарязал и сега правиш друго без да си се усетил и т.н.

 

Когато се извършва промяна в курса на нашия енергиен/съдбовен поток, трябва да позволиш моментът да те води, а не обратното.

 

Корекцията може да бъде много мъничка, нещо като отклонение с 1 мм, или да бъде по-генерална, не само в посоката, но и в нивото, като да се качиш на горно ниво на магистралата. Колкото е по-значителна, толкова по-голямо доверие изисква, абсолютно отдаване и предаване пред Процеса, нулева намеса от твоя страна и опит да държиш нещата по твоя начин, да ги изправяш и оправяш.

 

Каквото не върви, остави го. Каквото те подеме, направи го, дори по твое мнение друго да е по-важно. Твоята линия сега се изкривява, за да те поведе в ново направление, недей да пречиш.

 

Разместването в това Сега е масивно. Юни ще бъде интересен...

 

 

Анна

 



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: