Top-ads

Силни емоции и дълбоки преживявания / Чувстваш ли се вътрешно стабилен?

Време за четене:
От Коментар от Сърце

 



Силно се надявам скоро време да запиша видеото, което отдавна назрява, защото имам много неща за споделяне относно това, което енергийно протича и всички тежки емоции и дълбоки преживявания, от които може би се будиш вечер с тежест в гърдите, задух или вир вода от глава до пети; или плачеш често, за много неща, с корен в далечно минало, натрупани и натежали, като че от много отдавна, от друг живот, от друга вселена; или се чувстваш „нищо” и „никой” в този свят и не искаш повече да си тук, не можеш повече да си тук, искаш да напуснеш живота изцяло или поне този вариант на живот, в който си сега...

Тези емоции и преживявания предстои да се усилят още и за по-лесното преминаване през тази енергийна буря имам някои насоки за всички, които се нуждаят от тях... Ако е писано, ще бъде.

 

А междувременно.

Стойте възможно по-спокойни и центрирани. Предизвикателствата пред това са много. Начинът да го постигате - защото това не е еднократно, а почти във всеки момент е нужно да се балансираме - е чрез спиране и забавяне на темпото във всеки смисъл.

 

Прави нещата едно по едно.

Върши всичко бавно, т.е. без пришпорване.

Спирай за пауза, почивка и дрямка, когато тялото го иска.

Променяй плановете в крачка, щом усетиш, че се спъват и не вървят гладко и/или когато се чувстваш енергийно изчерпан и че нямаш заряд да свършиш всичко сега.

 

Астрологичен акцент в момента е усилената енергия на знака Овен (с концентрация на планети в него и предстоящо новолуние на 12.04.), която усилва желанието за действие, случване, „давай-давай-давай и го давай се-га”. Но. Цялата тази налична енергия, на първо място, трябва да бъде канализирана и интернализирана, вкарана в теб, задържана вътре в теб и приложена за вътрешно преконфигуриране и подреждане, да бъде използвана за постоянно изчистване, изчистване, изчистване, освобождаване на емоционалния поток и в същото време за синхронизиране с Новата реалност, която някои наричат „истинската” реалност, тъй като т.нар. 3D реалност е обърната и абсолютно противоположна, възприятието при 3D е буквално обратното на чистото/кристално/христово възприятие и съзнание от 5D нагоре.

 

Та, Сега е време за изчистване, стабилизиране и укрепване на Центъра в теб.

И само когато се усещаш възможно най-стабилен в този център, можеш да подемаш действия навън.

 

Ако се чувстваш дисбалансиран, то каквото правиш външно, трябва да бъде в посока синхронизирането вътре в теб и когато се усетиш балансиран вътрешно, тогава вече, всичко, което правиш външно, ще бъде градивно и успешно.

 

Точно затова са нужни паузите и точно затова е нужна смяната на ритъма, навътре към себе си и навън към света, като в това Сега ТИ си преди света.

 

Любов и Светлина

Анна

 


---

снимка: thomas holm



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: