Top-ads

Вече сме в полето на Лъжата и Измамата / Силно отработване и голямо чистене

Време за четене:
От Коментар от Сърце



Много неща се усилват и отработват Сега. Като календарно време си отбележете месецът между 15 Април и 15-18 Май 2021 г.

Изпитателен период.

Правя възможното да изпълня цялата работа около видеото и да го пусна онлайн по-скоро. В него е представена богата информация, която е в подкрепа за всичко, което протича и се развива.

 

И още много ще се отвори и заяви!

Като това, че от снощи сме във вибрационния слой на Лъжите и Измамата. Това не бива да притеснява никого, не го приемайте, че задължително ще бъдете излъгани и измамени от някой, но бъдете в сътрудничество с интуицията си и се вслушвайте в сигналите. Когато отвътре ви спира да отидете някъде, да направите нещо, да се доверите по един или друг начин на човек, организация, учреждение и пр., то последвайте този вътрешен съвет. Спрете и отделете време да потърсите информация, да проучите и да намерите истината.

 

Слоят на Лъжите и Измамата е активиран в общ/колективен план, където се изразява в нечестност от всеки вид: некоректно поведение, заблуда, изкривяване на информацията, умишлено подвеждане, задържане на информация, не ти се дават отговори на зададените въпроси и мн. др. Моето усещане е, че проявите на нечестност няма да бъдат количествено повече от досега, но ще бъдат усилени по такъв начин, че да станат видими. Т.е., където има лъжа, измама, подмолност, кражба, това се осветява и започва да се „набива на очи”, да се разкрива.

 

Кодовете на Истината и Справедливостта се вливаха през цялата изминала 2020 година. На човечеството му отне време да ги интегрира в достатъчна степен, така че да започнем да си служим с тях и да ги прилагаме. Наблюдавам със затаен дъх какво ще бъде постигнато.

 

Истината се разкрива за всичко и всеки. Истината се разкрива и вътре в теб за самия теб и настоява да я признаеш.

 

В какво ти не си честен (към другите и към себе си)?

За какво лъжеш (другите и себе си)?

В какво се заблуждаваш и се държиш в самоизмама?

Какво „крадеш” от другите, маскиран с добри намерения?

...

 

И още нещо:

Като виждаш несправедливост, лъжа, кражба, измама; като те са пред теб и ти си наясно, какво правиш – замълчаваш и ги позволяваш или казваш и изискваш Истина и Справедливост?

 

Във видеото говоря за отварянето на Гърлото и за заповедта към всеки в това Сега, чиято важност не можех и да подчертая достатъчно с думи, но в този момент, в който пиша тези редове, аз съм в удивление колко още по-значима е тази заповед, колко задължителна е при вливането на потока от неистинност, заблуда и измама, така че да не се удавиш в него и да преминеш чист...

 

Анна



Гледай видеото "БУРЯТА, която променя всичко: Процеси, Емоции, Симптоми, Насоки" 




По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: