Top-ads

Дати на духовни изпити и конструиране на Съдбата / „Самоизяждане” на 3D

Време за четене:
От 1 коментар


4, 6 и 9 Юни 2020 г. ми бяха разкрити като важни дати на духовни/енергийни изпити за отработеното и постигнатото от всеки един на индивидуално/лично ниво през последните четири месеца от Февруари до Май.

 

(Какво беше активно през тези месеци и какво беше „изискването” към нас, можете да си припомните в статията „Ретрограден Меркурий / Определяне на събитията в личната съдба през Март-Юни 2020”.)

 

Тестове за съвсем новото, което се е развило и разкрило в теб и степента, в която го въплъщаваш. Което означава, че всеки бива „наблюдаван”/„оценяван” не какви стари модели продължава да повтаря и захранва, но какво е качествено новото, с което „встъпва във” и което е в синхрон с Новата 5D+ Реалност.


Общият енергиен фокус и Подкрепа е върху Новото, върху висшите вибрации и нива на съзнателност.


Нисковибрационните структури/схеми/начини/отношения вече са на самозахранване, без външна подкрепа и енергиен заряд, които да ги поддържат. Те ще продължат да съществуват толкова време, за колкото им стигне собствената енергия, отслабвайки все повече и повече до пълното си изтощение и разпад. В опит да се задържат по-дълго, хора и „неща” от 3D вибрация (ще) сформират групи и различни видове „събиране на едно място”, което е съвсем различно от „об-един-ение” и „за-едно-ст”, при които има взаимодействие, съграждане и растеж, но е по-скоро количествено натрупване, така че да си създадат илюзията, че Старият Свят съществува и все така имат контрол, че могат да продължат да бъдат и да действат по досегашния начин.

 

Крайният резултат е самоизолиране на 3D

 

(Без вниманието от горните вибрационни слоеве на 5D+, без уважение, подчинение, приемане на манипулационните игри и без участието на всички в борбите на разделение, които генерират заряда на 3D, тази ниска/плътна съзнателност започва да остава сама и един вид, бива „изключена от Генератора”.)

 

и „самоизяждане”, тъй като, поради липсата на външна Енергия, вътре в тази капсулирана Реалност започва сформирането на центрове, борещи се помежду си за оцеляване. Истината обаче е, че вложената енергия за задържане на досегашните позиции се оказва многократно повече, отколкото полученият в резултат заряд и загубата/изчерпването е експоненциално.

 

Това се отнася за всичко - като външна 3D реалност („другите”), но и като вътрешно 3D измерение („моето 3D убеждение”, „моето 3D намерение”, „моята 3D връзка” и т.н.).

 

Колкото по-дълго настояваш и се бориш да задържиш/върнеш нещата по старому, толкова по-силно е усещането за „мъчене”, изтощение и разруха.

 

3D не може нищо повече да роди!

Всичко от тази вибрация трябва да се повдигне или ще отпадне – напр., ако са отношения, те трябва да се трансформират и преработят, да се повдигнат до Сърцето, за да могат да продължат, в противен случай ще се развиват като все по-голямо бреме и тежест, затискайки всеки от участниците, до пълно задушаване, докато в един момент поне един от тях каже: „Достатъчно!”.

 

В началото на Юни е установяване на нивото - кой „къде” се намира.

 

В края на Юни е задаване на направлението в личната времева линия - кой какво ще трябва да развие/разкрие в себе си, какви външни пластове ще трябва да се премахнат/обелят, за да се достигне повече и повече до Сърцевината/Същността.

 

В началото на Юли е зареждане на индивидуалните задачи - кой върху какво ще работи, през какво е нужно да премине/да преживее, така че да се постигне, начертаното направление от края на Юни.

 

Месеците след това (до късната есен) са време на лична Отговорност.

Активираната за теб времева линия (холограма/история) ще те постави в определени условия и ситуации, но как ще реагираш в тях, какви избори ще направиш, по какъв начин ще използваш наличното... всичко зависи от теб!

Всичко зависи от Реалността, която подкрепяш (в какъв свят искаш да живееш и как самият ти проявяваш/случваш този свят) и от Съзнателността, която въплъщаваш (каква вибрация поддържаш в себе си, излъчваш и привнасяш като заряд във всяко свое творение и във всичко, с което си в контакт).

 

В какво ще вложиш енергията си, какво ще позволиш, какво ще подкрепиш – това ще конструира съдбата ти...

 


ТУК СЪМ.

С цялото си Сърце в Любов, Светлина и дълбоко Уважение към Божествената Искра у всеки.

 

Анна

 

ОБИЧАМ ТЕ

и вероятно си мислиш, че дори не те познавам,

но ако хората могат да мразят без причина,

то аз мога да обичам.




По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

1 коментар:

  1. Оооо, колко прекрасно! Неочакван край. Много вдъхновяваща и проясняваща статия. Значи и ние на зрелостни изпити и докога така беее!

    ОтговорИзтриване