Top-ads

Ретрограден Меркурий / Определяне на събитията в личната съдба през Март-Юни 2020

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Меркурий ретрограден през Риби-Водолей.
Нептун в хармонично взаимодействие с Юпитер.

Не пренебрегвайте сънищата и емоциите, които преживявате по време на сън и/или се събуждате с дадено чувство, което се задържа във вас по-кратко или по-дълго през деня.

Масивно преподреждане, чистене, достигане до по-дълбоки слоеве на несъзнаваното се извършва Сега.

При някои/в някои случаи отработването нощем е достатъчно - започнатият процес се приключва.
При други/в други случаи процесът само се активира и работата трябва да продължи и след събуждането.

Има два начина за отработване след събуждане:
  • Доброволно чрез съзнателна вътрешна/психична/енергийна работа.
  • Наложено чрез външни събития, срещи, комуникация, трудности, проблеми, чиято цел е да привлекат вниманието към онова, което е нужно да бъде видяно/разбрано/осветено, т.е. осъзнато.
Използвайте времето до 26 февруари за дълбинна работа в личното несъзнавано. Слой по слой изследвайте значенията на символите в сънищата си, емоционалните реакции/преживявания насън и в нетипични ситуации денем, грешките в езика и скритият смисъл в тях.

Записвайте си всички открития и прозрения, чувства, мисли, достъпени страхове.
Времето в тишина, съзерцание и медитация е ползотворно за потапяне във вътрешния свят и неговото изследване и опознаване.

От 26 февруари до 10 март е потентен период за осъзнато трансформиране и трансмутиране на разкритите модели и тенденции, които се повтарят във вас и в живота ви, налагайки ограничения и стягане (включително в тялото, особено в корема и гърлото), липса на лекота и спънки във и около вас.

Интуицията, Вътрешният глас, връзката с Духовните водачи ще ви подсказват и отвеждат там, където е помощта, която ви е нужна в момента.

След 4 март споделянето/обсъждането с приятели, общуването с хора, носители на различна визия, новаторски поглед, нетипична гледна точка и призма за възприемане на света, а така също, търсенето на контакт с хора, чието излъчване е като че „не са от този свят”, ще въздейства благотворно, пречистващо и освежаващо, вливайки качествено нов заряд в индивидуалната енергийна система (чрез обмен на енергийно ниво, сливане в общ енергиен поток и повдигане/получаване на достъп до нивата на колективно/космично знание).

Много неща ще започнат да стават по-ясни.
Нови/конкретни посоки ще започнат да се очертават.

Но в началото е личната отговорност и готовност за вътрешната работа, която е необходимо да бъде извършена на индивидуално ниво и която е Ключът към вида и качеството на събитията, които ще се задействат в личната съдба на всеки през Пролетта (Март-Юни).

It's a new dawn
It's a new day
It's a new life for me
And I'm feeling good

(„Feeling Good” на Nina Simone)





По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: