Top-ads

Органичен план за втората половина на 2020 / България – победа на Светлината

Време за четене:
От 1 коментар


В следващите месеци ще е различно.

Преместването започна!

За едни е физически буквално (макар че, в крайна сметка всички ще бъдем на ново „място” в следващите 2-3 години - може би по-скоро – във вид на местоживеене, работа, пренареждане удома, обкръжение, сърдечно партньорство и пр.), за други все още е само енергийно/емоционално/вътрешно.

 

Но.

И за едните и за другите това не е финалът и не е окончателният вариант.

 

В действителност в това непосредствено Сега, предприети стъпки на външна промяна, на физическо преместване и случване, могат и често са израз на желанието за смяна в живота ни, но вътрешно все още е налично задържане към досегашното положение/състояние от страх да се пусне контрола и да се пристъпи в неизвестността. По този начин, различното отвън вибрира с досегашната енергия отвътре.

В крайна сметка резултатите от взети решения, които се базират на страх от неизвестността и се проявяват като задържане в познат модел (дори и външно да изглежда, като че ни се случват промени) ще генерират/натрупат напрежение/заряд, който към края на годината би следвало да е достатъчен, за да взриви и разчупи конструкцията на страх, освобождавайки ни от тесните очертания, в които сами държим себе си, ограничаваме развитието си и блокираме Новото.

 

Пусни контрола!

Спри да анализираш и предричаш какво и как.

Приеми несигурността и бъди смел да СИ и да получиш повече!

 

Сега Е време на Движение.

Затегнете коланите, очаква се турболенция!

 

Какво означава това?

Да бъдете стабилни във вътрешния си Център, да не се разклащате и губите баланса си от всичко, което (ще) се случва около вас и което ще бъде много – много повече и по-силно от досега.

 

От Април визията ми е за помитане през есента с картина за Потоп, който отнася всичко.

И много нещо се отмива и приключва.

И всичко се размества и променя.

 

Накрая камък не остава необърнат и всичко е друго!

 

Искахме промяна.

Е, след десетилетия всеотдайна работа и висока цена, платена/вложена от безброй души/работници на Светлината, Сега е моментът, в който да изпитаме/изпитваме физически Процеса по промяна/смяна.

 

Няма причина за страх, всичко е нужно и на място!

 

Може да не ви харесва (няма да ни харесва).

Може да не ви е приятно (няма да ни е приятно).

Но!

Вършете вътрешната си работа,

БЪДЕТЕ Новата Енергия/Земя Сега

и оставете/позволете външното да се случи, така че да се развие по-бързо, да изтече по-скоро и да преминем отвъд в по-кратък срок.

 

---

В момента, в който този текст се пишеше, изглеждаше като че срокът по-скоро ще се удължи, отколкото да се скъси. Сега усещането се смени и дава индикация/уведомява, че Всичко е в Синхрон с органичния План, според който пикът на контракция, затягане и изстискване в енергиен план е Юли-Август, след което от Септември започва мощно Помитане/Отнасяне и Освобождение от всичко, което се извади/изпълзя на повърхността в месеците досега:

През Септември изчистване и освобождаване от Юни;

През Октомври от Май;

През Ноември от Април;

През Декември от Март, когато Процесът се физикализира от етерния свят и стартира във физическия.

 

Външно (ще) изглежда, че нещата се влошават, но Енергийно те вече се сменят, олекват от ниските вибрации и просветляват.

Как и с какво темпо Старата Парадигма ще се отмие и ще се установи Новата Реалност зависи от всеки от нас – от личното участие и от отговорното творене на живота, който искаме да БЪДЕ още СЕГА.

ЗА-ЕДНО

ОБЩ-ност

ЕДИН-Е-НИЕ в Христовата/Кристална 5D+ вибрация/Любов/Земя.

---

 

Постоянната ми визия за България е, че имаме защита от мощен колектив Висши Души и всеки път щом тази визия ми се изяви в мен напират сълзи в неизразима благодарност, защото каквото и да се случва тук, каквото и да се случи занапред, всички ние сме помилвани от невъобразимо по-лошо и тежко развитие.

 

Погледната като енергиен център България е „Чистилище” на огромна карма, не само наша, но е пречиствателен център за целия свят на определени вибрационни потоци/енергии/съзнателности/цели.

Ето защо тук е трудно нещата да бъдат подредени и уредени, и пред всичко и всеки са постоянни ограничения и препятствия.


Справянето с всяка трудност тук е отработване на негативен конструкт, който след това приключва/отпада за всички.


Създаденото, изграденото (нещо) Добро тук е със заряд да трансформира света, защото неговото раждане е алхимично преработване на всичко негативно, което е спъвало и противодействало появата му, и Е победа на Божественото, на Светлината.


Успеем ли да се справим с тази толкова отговорна енергийна/духовна задача – да преработим нисковибрационното, което се завихря тук, да спрем да го репликираме, физикализираме, приемаме и живеем - България ще бъде Рай и съм щастлива, че най-после сама виждам смисъла на думите на всички мъдри предци, които го (предс)казваха досега.

Толкова чиста, толкова искряща, толкова кристална Е Енергията на България в нейния органичен вид.

Изчистим ли я, върнем ли я към това органично ниво (което става през самите нас) ТОВА ще СМЕ НИЕ!

 

И ще завърша с едно изречение, което ми проговори веднага щом го чух:

 

Ние сме прародителите на бъдещите поколения.

 

Какво искаме да им оставим?

Как искаме да ни помнят?...

 


Анна

 



снимка: pepe soho




По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

1 коментар: