Top-ads

Освобождаване от стари модели и Избори с отражение през есента

Време за четене:
От Коментар от Сърце


В следващите дни имаме възможност да се Освободим от модели/възприятия/убеждения/житейски философии, които са силно ограничаващи за нас и до този момент са ни държали в слаба позиция, в сдържано живеене (напр., да не си позволяваш да бъдеш повече, да живееш по-леко и да имаш по-добро).
Ще разпознаете какво във вас е активирано за преработка и Освобождение по заливащите гняв и чувство, че сте „прецакани” (относно конкретно нещо), че не можете да се измъкнете, задържани сте на все същото „място”/положение, където повече не искате да сте.

Пренасочете фокуса си от самосъжалението и отчаянието, които съпровождат тази активация и повличат надолу, към новия модел/начин, по който искате да протичат/бъдат нещата.

Освобождението/приключването с енергиен модел идва, когато емоционално спрем да сме във връзка с досегашното, вътрешно то не съществува за нас, не го усещаме и дори и да помислим за него, не ни докосва и не предизвиква емоционален отговор.

(Това е и причината безразличието/равнодушието да е онова, от което човек трябва да се опасява в междуличностните отношения, вместо от омразата. При без-различие-то ти изчезваш за другия/другият спира да съществува за теб, докато при омразата си все още в енергийното му поле/той в твоето и има връзка между вас.)

Нека вътрешната ви работа бъде приоритет!
Изборите, които правим Сега (всяка мисъл, чувство, действие, фокус; в какво влагаш енергията и времето си; в какво вярваш; какви думи използваш, как говориш за себе си и живота си; какво позволяваш и програмираш в своята Реалност), дават отражение/определят онова, което предстои през есента.
То е като в електронна игра – начинът, по който играеш, определя уменията, които развиваш и бонусите, които натрупваш, които от своя страна правят следващото ниво по-лесно или по-трудно.

Няма нищо страшно!
Обърнете се навътре и последвайте посоката, която ви се разкрива.





П.П.
Започнах този пост с времева рамка – „следващите дни” – но задействаният процес ще продължи за всеки толкова, колкото индивидуално му е нужно.
Всичко е вибрационно, т.е. мултидименсионално, а не линейно.
Това е и причината да пиша „Сега” с главна буква, защото „Сега” не е дата от календара, но е енергиен момент/блупринт, който за някои е днес, за други ще е след месеци/години, за трети е било.
В кое Сега се намираш зависи от вибрацията, която въплъщаваш.
Затова (мои) статии, писани преди месеци, могат да са актуални и сякаш писани за теб/даден човек през следващата година.




По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: