Top-ads

Най-мощното детокс Пълнолуние през 2019

Време за четене:
От 2 коментара


Най-мощното за прочистване на организма пълнолуние през тази година ще се случи в четвъртък, 21 март, точно на пролетното равноденствие.

Това е най-подходящият момент за окончателно разчистване (на каквото и да е) с цел постигане на вътрешен и външен баланс.

Моят начин да се възползвам от енергията на този специален и много силен период е чрез 3-дневна детоксикация на организма с цитрусови плодове.

Многократно доказан и много ефикасен метод за цялостен рестарт на организма, който води до: отмиване на шлаките, олекване в ставите, премахване на усещането за „оловни крака” и на умората в очите, регулиране на теглото, изчистване на кожата, витализиране/връщане на метаболизма към нормалното му функциониране.

Изпълнява се 3 поредни дни по време на пълнолуние.
(Дава добри резултати и с два дни.)

Дневна доза:
Сокът от 2 лимона, 2 грейпфрута и 4-5 портокала се разрежда с 1,5 л трапезна вода. Разпределя се за целия ден. Може да се пие допълнително вода, но не чай и изобщо не кафе. Не се консумира нищо друго!

На четвъртия ден е нужно захранване с лека, немазна и без подправки храна. Например, препечена филийка с малко сирене, сварен картоф с малко сол или зеленчукова супичка с много малко олио и подправки.

.
Точно в този момент цялата Вселена е на наша страна да се освободим от всичко ненужно и тежащо в живота ни.

Масивно изчистване.
Цялостно освобождаване.

Възползвай се от Пълнолунието по начина, по който ти подсказва вътрешния ти глас
и винаги-винаги-винаги помни,
че си роден/а да сияеш и да бъдеш обичан/а, заради всичко, което си!




По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

2 коментара: