Top-ads

Активиране на времевите линии: Реакции на тялото

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Новите времеви линии са активирани.
Реалността се променя.
Но все още много нискочестотни слоеве са в процес на разтваряне и отпадане, преди да бъде установена и утвърдена като основна новата съзнателност.

(Тази е и причината за нестабилността в момента.)

Тъй като това е много силен енергиен процес, флуктуациите в неговото протичане повлияват тялото ни и се усещат физически.

Преживяванията могат да бъдат различни и реакциите индивидуални, но заедно с това, в момента се открояват няколко общи симптома:

Неспокойствие и нужда от постоянна активност и заетост, за да се освобождава и разрежда силно електричната енергия в теб.

Чувство за умора, но в същото време затруднение и дори невъзможност да се отпуснеш и да отпочиваш.

Чувство за отегчение, досада и скука, независимо от постоянната заетост. Всъщност нищо не носи пълно удовлетворение и те кара да правиш още нещо и още нещо в търсене на задоволство.

Невъзможност да стоиш на едно място спокоен, но и нежелание да се захващаш и вършиш сериозни неща продължително време, което води до моменти на отлагане на задължения и занимаване със странични, не толкова съществени неща.

Раздразнителност, гняв, яд, желание да плачеш и порив за яростно заявяване на твоята истина. Не задържай нищо, свободно го остави да протече през теб. Разбира се, бъди съзнателен/а, че думите нараняват, но и че истината освобождава, т.е. не преглъщай, а казвай, но внимавай как.

Честа смяна на яснота с неяснота, на оптимизъм с песимизъм.

Чувство за вътрешен огън, особено в гърлената чакра, което води и до специфичен, по-метален вкус в устата; вътрешно изгаряне – пий повече вода.

Кожни възпаления, обриви, дращене/бодежи/сърбеж по кожата, като реакция на масивно прочистване в тялото. Добро въздействие има розовата вода, която успокоява възпаленията, така че да не се усилват, без да е агресивна върху кожата. Когато изчистването приключи, кожните симптоми сами отминават.
.
Силно заредени времена, неспокойни и изтощаващи.
Душата има нужда от мехлем.
От вчера в моята трепти хоопонопоно молитвата:

Съжалявам. Моля те прости ми. Благодаря ти. Обичам те.

Един важен човек има нужда да я чуе.
Застани пред огледалото и му я кажи...




По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: