Top-ads

За АннаКазвам се Анна Стоянова – психолог, автор, наставник и трансформиращ консултант по личностно развитие, повишаване на личната вибрация и повдигане на съзнанието.

Моята работа е посветена на разкриването на духовния потенциал у всеки и освобождаването на истинската Ваша същност, чрез която сте уникални и имате неповторима мисия и място в този свят.

Моят консултантски подход интегрира психология, таро, тантрично енергийно знание, астрология и др. и води до отлични резултати при:
Пробуждане, повдигане и въплъщаване на съзнанието.
Разбиране и справяне с изпитанията и симптомите, съпровождащи процеса на енергийна активация и повдигане на съзнанието в 5D+.
Разкриване на истинската Същност и освобождаване на личния потенциал.
Повишаване на самооценката и увереността.
Трансформиране на отношения и ситуации.
Връзка с интуицията и разбиране значението на сънищата, знаците и синхроничностите.
И др.

Фокусът ми е върху душата и нейните преживявания - индивидуалният Път, духовният потенциал, личната трансформация и повдигането на съзнанието.„Рядко съм попадала на хора с подобно отношение към работата си - Ани е професионалист, който обича това, което прави, защото това се усеща от първия досег с нея. До момента два пъти ми се е налагало да се възползвам от консултацията, която Ани предлага  и само мога да изразя благодарността си. И в двата случая насоките, които получих ми помогнаха да погледна нещата отстрани и ме мотивираха да действам. Със сигурност ще продължа да се доверявам на Ани и занапред!
Благодаря ти, Ани, за отдадеността и професионализма! Истински се радвам, че те срещнах! Желая ти здраве, за да продължаваш със същата отдаденост да помагаш на хората!” (Севда, София)