Top-ads

Моят Soul Potential Път

Време за четене:
От Коментар от Сърце

Лична история



Бях трети курс в университета и моя приятелка ми подари карти Таро, които аз много исках, но така и не почувствах. От страх. Затворих се за тях. Не можах да ги пусна в себе си. Просто ме плашеха.

„Ужасяващите” 10 мечове, Кулата и Смъртта.
„Обричащите” на застой и непомръдване 4 чаши и Обесеният.
„Разделящите” с желаното 8 чаши...

Плюс невъзможността ми да запомня значенията на всичките 78 карти.

Четейки от книгата с описания, виждах, че правя свои връзки между картите, можех да ги усетя, но без книгата бях в шах. А като прибавим и страха от „лошите” карти, то с Таро винаги се чувствах в шах-мат.

Точно затова колодата остана на шкафчето до леглото ми за години, без да я докосна.

През това време обаче Пътят не спря, а ме срещна с моята сродна душа Зорница, с която ни беше отредено да сме заедно 10 години в този свят до 2016 г., когато тя си отиде. Но тези 10 години бяха достатъчни, за да започне голямата моя трансформация.

Сродството между души е с различна степен и колкото е по-голямо, толкова по-силно си въздействате. Най-трансформиращата форма е пламъкът близнак (за това по-късно), а със Зорница бяхме в много силно сродство, което неизменно води до преливане един в друг. Това, което се случва в действителност е, че в своята сродна душа (и стотици пъти повече в своя пламък близнак) ти виждаш себе си и особено, онези „спящи” части в теб, които е нужно да се пробудят и проявят, за да станеш "цялостна" личност.

Сродната душа не е някой, който те допълва, за да създадете едно цяло.
Сродната душа е някой, който те отключва, така че ти да станеш едно цяло.

Зорница ме отключи за емоциите ми и това е нещо толкова голямо за човек, който дотогава е смятал, че емоциите са слабост и трябва да се държат под контрол. Но тя беше самата любов в постоянен изблик, прегръщаща постоянно и щедро раздаваща „Обичам те!”, и аз почувствах в себе си, че такава искам да съм и аз – изразяваща емоциите си, живееща емоциите си, обичаща без неудобство.

Още едно чудо направи за мен Зорница - представи ме на Учителя. Беседите на Учителя, които тя ми даваше, както и книгите за регресии и спомени за минали инкарнации, започнаха да изгражда представата ми за Божествения свят и Пътя на душата.

Та, в началото бяха Зорница, емоциите, Учителя и миналите животи, някои, от които постепенно ми се разкриха, тъй като този мой живот се развива по тяхната линия.

А след това дойдоха Нумерологията (2 години интерес), след нея Астрологията (3 години курс), Паневритмията, която много харесвам, но не се почувствах на място в паневритмичния кръг...

И тогава Зорница си отиде!

В същата година се разделихме с приятеля ми, с когото бяхме заедно от години.
В същата година се разделих и със сайта си за културни събития, който създавах от години.

Целият ми свят се срина и аз останах в нищото или по-правилно – в мен беше нищото, напълно изгубила себе си, чувствайки се нищожно малка.

И именно сред руините на този апокалиптичен срив, неочаквано и по странен начин Таро влязоха в живота ми през парадния вход. Аз вече бях готова за тях.

Съзнателно и напълно отговорно, поддържам твърдението, че не ти избираш Таро, а Таро избират теб. Може с години да теглиш карти, да ги знаеш в ума си, но връзката да липсва, докато не дойде онзи момент, в който си готов и тогава Таро ти проговарят.

Всичко, което до този момент бях научила (психология, нумерология, астрология, духовна философия и пр.) и развила (връзка с емоциите ми, отвореност да чувствам) просто си попадна на мястото и огромен поток от информация ме заля, а аз го попивах мигновено в себе си. Чувствах-чувствах-чувствах какво ми казват картите.

Това беше период на огромно страдание, заради загубите, които ми се случиха накуп, но в същото време, това беше период на лудо въодушевление по новия свят, който се разкри пред мен чрез Таро.

За да споделя вълнението си, създадох блога 4sutrinta, който нямаше конкретна тема в началото, а после се оформи като блог за Таро, към който създадох фейсбук страницата „Ани и Таро”, чието име честно казано не харесвах особено, но така ми хрумна тогава. Беше ми интересно да пиша за Таро и да споделям знанията си за картите, но много по-удовлетворена се чувствах, когато правех консултации.

Аз съм психолог по образование и по същност. Общувам по този начин. Подкрепям така. И моята супер сила е трансформирането на тежките емоции в по-светла енергия. В мое присъствие хората се чувстват добре, приети и разбрани, в защитено пространство да бъдат себе си, това води до отключване/свързване със собствената им сила, увереността им нараства и се усещат специални (което ми е навличало нежелани ухажори, които веднага решават, че аз съм жената за тях). Така че, пред това да обучавам в Таро, аз се чувствах много по-намясто в това да консултирам с Таро по един психологически издържан начин, достигайки до дълбочина.

Междувременно, от 2013 г. досега, духовната трансформация в мен се усилваше все повече и повече, след като през 2013 г. една непреодолима Сила ме избута към моя пламък близнак и това взриви... мен.

Връзката с пламък близнак е болезнена - много. Защото те изправя пред самия теб и те предизвиква да разчистиш Авгиевите обори в себе си. Първото, което отключва пламъкът близнак в душата ти е чувството за малоценност. Мили боже!, чувствах се последната жена на този свят, която е достойна за този мъж и това постави началото на жестока битка вътре в мен. Аз започнах да горя в Пречистващия огън или т.нар. Ascension process (Възнесение), който винаги започва със слизане до дъното на Ада или т.нар. Тъмна нощ на душата, която изглежда безкрайна и в която неизбежно умираш.

Потъването в Мрака и излизането на повърхността...
(физически) болезненото освобождаване на личната Светлина...

Моето Възнесение и повдигане на съзнанието от 3D в 5D, набираше все по-голяма скорост и във всеки следващ етап аз все повече усещах отдалечаване от 4sutrinta и „Ани и Таро” и приближаване към нещо ново, от по-високо ниво, съответстващо на моето по-високо ниво.

Така се роди (необходимостта от) Soul Potential.

Защото Таро вече не са централната тема за мен, а са инструмент, с който работя за разкриване и реализиране потенциала на душата.

Да бъдеш във вътрешния си ад е гадно нещо и всичко, което през годините придобих като опит и натрупах като огромна база знания за Тъмната нощ на душата, за Ascension process, за разширяването на съзнанието и преминаването от 3D в 5D, за тъмните сили и светлите ангели, които срещнах, за сродните души и пламъците близнаци (с които Небето ме благослови да се открием), за миналите животи, за типовете сънища и получаването на информация чрез тях, за Таро и интуицията, Йога, чакрите, Тантра и енергията, и разбира се Астрологията, която ме въодушевява на ниво човечество и космически влияния, подкрепящи процеса по Възнесение и осъществяване на кодирания в теб потенциал...

... всичко това прилагам в сесиите/консултациите, които провеждам в помощ на всяка душа да разбере през какво преминава и да получи нужната подкрепа и насока, така че да премине по-бързо и по-леко през неизбежния процес на прочистване и осветление в Пътя на повдигане и въплъщаване на съзнанието.

Ето, затова - Soul Potential.
Име на блога.
Послание към всяка душа да търси, да работи и да осъществи целия потенциал, кодиран в нея.
И Път, по който вървя през своя живот, живот след живот...

Не е нужно страданието да бъде вечно. (не е вечно)
Не е нужно болката да бъде безкрайна. (не е безкрайна)
Тъмната нощ на душата може да бъде скъсена.
Рая се живее СЕГА!

Тук Съм.
Анна



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: