Top-ads

Марс-Уран в Телец : Каквото е в душата, се зарежда в плътта (Основен тон за 2021 г.)

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Описаното в тази статия от 08 Януари задава тон за цялата 2021 г., който тон ще се измести като фонов, но с постоянно и определящо въздействие върху всичко.

Начинът, по който отговорите на Енергията Сега, задава посоката/характера, по който тази Енергия ще работи във и за вас в месеците напред!


Марс влиза в Телец и енергията се сменя.

Действията искат материални резултати, душата желае физикализиране и промените по дух да се проявят и в плът.

Осезаемо случване.

Реални плодове.

 

Уран в Телец е въплъщаване, въплъщаване, въплъщаване.

Каквото е горе, се посява долу. Каквото е в душата, се зарежда в плътта.

 

Вкореняване.

Засаждане на Дървото (на Живота ти), което да расте и да израства, да БЪДЕ и пребъдва, а с квадратурата към Сатурн и Юпитер във Водолей – „напояване” с Новите Кодове, стабилизиране и укрепване в Истината.

В самите ти кости прониква Новият Морал, Новата Система, Новата Земя.

 

С наближаването на Новолунието (на 13.01.) в съвпад с Плутон и всичко описано, което е в интензивно развитие и натрупване на импулс до Пълнолунието (на 28.01.), все повече и по-силно ще „гърми” у всички, там, където се опитваш да поддържаш, да се вписваш, да се съобразяваш със старата матрица, стария живот, старите изисквания, които насилват и задушават душата ти.

 

Нужно е.

Това взривяване е нужно.

Защото най-първо трябва да се престрашиш да признаеш (да спреш да се противопоставяш и отричаш) какво ТИ искаш – за себе си, от себе си, в живота си – и после да го ИЗБЕРЕШ и да направиш стъпка, за да започне изграждането/въплъщаването в самия теб на новата ти основа, на новия ти скелет, така че да СТАНЕШ и да БЪДЕШ желаното.

 

Истината на Сърцето!

Тя е, която с цялата мощ се осветява.

 

И аз те питам: Коя е Истината на Сърцето ти?!

Защото как да ти се даде Всичко, когато с цялото си същество принуждаваш душата си да се свива и отделя, да се крие и изчезва в нищо?!

 

Ти му викаш живот, а то едно тлеене...

 


Анна



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: