Top-ads

Висшата Воля пред личната / Дати на встъпване в Новия Живот

Време за четене:
От Коментар от Сърце


 


Новолунието със слънчево затъмнение на 14 Декември 2020 г. зададе началото и заряда на съвсем нов етап за всеки един, в който етап всичко, което си придобил/отработил/натрупал като умения, знания и способности през годините досега, започва да се разгръща и осъществява през и за теб.

Като добра карма.

Като заслужени блага, които Сега ти са дава да използваш.

НО!

Трябва да бъдеш напълно отворен към начините, по които новото ще се появи, ще се изяви и ще ти бъде поднесено, защото ако държиш на точно определени параметри, вид и представа какво и как да бъде, ще е разочароващо, отчайващо и изпълнено с чувство за провал и липса на каквото и да е Добро за теб. А Доброто Е Много и Е в Изобилие – това е обещанието/зарядът на момента Сега с разгръщане в следващите 6 месеца.

 

Само трябва да си отворен и възприемчив за новото, за това, което ти се подава.

Да следваш и да осъществяваш интуитивните сигнали, които получаваш.

Да действаш веднага щом ти се подаде възможност - без отлагане и отстъпление.

Да си позволиш да опиташ нещо ново, да БЪДЕШ нещо ново, за което знай, че ще е в съответствие с Чистата ти Същност, с това, което си натрупал, придобил и развил в годините на усърдие и труд досега.

Надграждане! - нищо по-малко и нищо, което да те отдалечава от този, който СИ в силата на душата си.

 

Пълно доверие в това, което се развива за теб, се изисква!

Пълно доверие, търпение, смирение и приемане на Божествения План!

 

Висшата Воля пред личната воля!

 

Вяра, че това, което ти се подава, дори да не ти изглежда, каквото искаш, дори да не ти носи резултати в момента и дори да ти се струва безсмислено и поредна несполука, е част от съвършен Път, който те води неизменно към Желаното.

 

Съвсем Нов Живот!

 

И всеки ще получи според заслуженото, само не бива да се съмняваш, че ти, точно ТИ, си заслужил; и само трябва да вярваш, че това хубавото, което ти се дава, няма да си тръгне и няма да бъде изгубено от живота ти.

 

Отпусни се, изстрадала душа, Божията Любов идва да остане!

 


***

Дати

 

От 14 до 21 Декември е „оценъчен период” – прави се разбор на работата, на развитото и на придобито досега от всяка душа; на избраната посока и на чистотата на намеренията/Сърцето.

 

На 21 Декември е „постановяване” на заключенията от проведената оценка, т.е. всичко отчетено за теб се задава като карма, като база, върху която/от която да се развива животът ти от тук нататък.

 

От 21 Декември до средата на Януари е „импрегниране” на тъканта на съдбата ти с новата история, в която ще бъдеш, ще се учиш, ще работиш, ще израстваш. Тъмен период, защото е преминаване през родилния канал – дискомфортно е, неясно е какво следва, чувстваш се, че нямаш контрол, но виждаш Светлината и тя е ярка, толкова силно, че за душата ти, вътре в теб се превръща във фокусна точка, в едно усещане за притегляне напред.

 

След това е време за ориентация поне до средата на Февруари със силен акцент върху Прошката и от сега можеш да започнеш да работиш по това като паралелна линия, без да губиш концентрация върху гореописаното, защото от начина, по който преминеш през процесите СЕГА, зависи как ще продължиш ...

 

Важна информация и насоки за енергийното/емоционално справяне сега и в предстоящото можете да видите във видеото тук

 

Анна

 


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: