Top-ads

Нови кодове на Справедливостта / Умиране на Егото и приключване на Стария Свят

Време за четене:
От Коментар от Сърце


На 19 март се вляха кодове на Справедливостта и се задействаха новите програми и възможности, които ще започнат да се физикализират съвсем скоро с надграждащо развитие през цялата година.

Вълнувам се да видя какво и как ще се прояви и разгърне в земен план, но е сигурно, че след като Процесът е свързан със Справедливостта, той ще се прояви по много и различни начини според Божествената Необходимост за всеки по отделно и за всички в общ, колективен план.

Центровете на Сила се преразпределят и изместват.
Ценностите се променят.
Енергията подкрепя Новите (5D+) приоритети.

Понятията за „лидер” и „водач” се изчистват от досегашните си смисли и се насищат с отговорната задача за „показване на новите начини/принципи на случване и живеене чрез личен пример” – ето това са новите водачи.

Няма начин задействаният Процес да бъде спрян или избегнат.
Никой (човек) няма власт да го измени за себе си или за друг, но в същото време, всеки е способен да избира миг по миг как сам преминава през всичко (леко и плавно или трудно и тежко) и какво получава/допуска/позволява да се случва в неговата реалност (разширение или контракция).

Хубаво е!

Носи много и различни изпитания (в отделните вибрационни слоеве е различно – „какво” е различно, „как” е различно).

Носи напрежение, раздразнение, неизвестност, страхове и колапс, където и колкото е нужно, НО Е ХУБАВО! Защото отвъд привидното е Светлина, Свобода, Радост, широта, мелодичност, хармония, блаженство и Живот – наситен, вибриращ, кристален, чист Живот.

Никакъв страх!

Широко отваряне на Сърцето и пускане на контрола,

(За мнозина преживяването на страх и несигурност в момента е именно заради усещането, че нямат контрол и губят своята досегашна „стабилност”, която в действителност енергийно е нищо друго освен застой и задържане на едно и също място, стопиране на развитието/движението/Потокът Живот - ти си в летаргия без да го разбираш. Колкото по-силно се държиш за това „място”, толкова по-силни са „ударите”, които понасяш, опустошението, което преживяваш, за да се разруши всичко напълно и ти да останеш без никакъв друг избор, освен този да се пуснеш, да напуснеш досегашното, така че да започне твоето израстване, връщането към Същността, получаването/постигането/бъденето на повече и по-добро.)

пълно доверие и позволяване на Душата да бъде водеща пред Егото, което не обича промяната и винаги намира извинения и оправдания защо дадено нещо не може и не бива да се промени.

Има един такъв особен момент в това Сега - че масово хората ги е страх да не се „разболеят” и умрат, но истинският ужас ще настъпи, когато карантината бъде вдигната и всеки започне да разбира (в един или друг момент), че е останал жив, но животът (му), какъвто го познава, го няма.

В действителност във физическата смърт няма нищо страшно (тя е просто преход), но „страшното” е след смъртта на Егото, когато откриваш, че вече не знаеш кой си и нямаш никаква представа какво да правиш в този свят.
А точно това умиране се случва в момента.

*
За онези, които резонират с лейди Порша и Сен Жермен, можете да работите с тяхната Енергия. Дори и само запознаването с качествата и духовния им ресор е начин за свързване с тези висши вибрации и активирането им/позволяването им в собственото енергийно поле.

Лилаво и златно, плюс изумруд, са цветовете, които, ако хармонирате, внасяйте във вътрешното и външното си пространство.


Нека вливащите се безспир потоци Кристална Светлина зареждат най-висшата ваша Реалност във всяка една секунда Сега!
Анна


П.П. С постоянното повишаване на стойностите по Резонанса на Шуман (електромагнитното излъчване на Земята) все повече хора докладват пищене в ушите, постоянно и усилващо се главоболие и безсъние. Това е част от Процеса и може да бъде подпомогнато/облекчено със съзнателна вътрешна работа, съзнателно чистене на психичното, енергийното и физическото поле/тяло.
То е постоянно слизане до все по-дълбоки и тъмни пластове в несъзнаваното и тяхното осветяване.

Щом физическото тяло стане светлинно и започне да вибрира с електричество в себе си, тези симптоми отпадат или качествено се променят.

До тогава (и тогава) медитация, съзерцание, музика от пеещи купи, дихателни практики, пеене и танцуване (о, да!) са начини за хармониране.
Изправянето срещу страховете и вътрешните преживявания, тяхното опознаване и отработване всеки миг са пътят към осветяването и повдигането на Съзнанието.

Бъдете смели да вървите към СЕБЕ СИ!
Проявявайте търпение и ненасилие към собственото и чуждото израстване!





По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: