Top-ads

Новото заменя старото / Осезаема промяна на Реалността

Време за четене:
От 1 коментар


Огнена енергия, интензивна, през последните дни и в следващите.

Изненадващи събития, предложения, неочаквани развои, много неща се случват едновременно и предизвикват да действаме бързо, комбинативно и в екип/заедно.

Напрегнато на моменти с преживяване на неспокойствие, нетърпение, раздразнение, НО всичко се развива точно навреме, в идеален синхрон, последователно и леко, когато приемеш, каквото се случва, по начина, по който се случва и си готов да смениш първоначалния план и да направиш корекции.
Това не означава да нямаш предпочитания за нещата, които искаш да направиш/осъществиш „днес”, но означава да заявиш желанието си, да посочиш посоката и да позволиш на вече започналите процеси да се разгърнат и подредят по техния начин/най-добър начин с абсолютната вяра, че всичко Е в твоя полза.

Какво ви се случи от 15 юни досега?
Обърнете внимание на нещата, които „идват” при вас от 15-ти до 22-ри.

Новото заменя старото.
Всичко се преподрежда в нова структура, много по-добра от досега.
Без борба.
А с вътрешно разширение/позволение/вълнение да посрещнеш и приемеш Новото - много силно осезаемо във вътрешен план, но постепенно все по-начесто Новото се проявява и във външния свят:
  • Непознати ви отстъпват ред, предлагат ви помощ;
  • Нужни ресурси се появяват;
  • Получавате приятни за вас предложения, които ви извеждат от обичайното, преживявате нещо ново, но най-вече, усещате/преживявате/опитвате себе си по нов начин и разкривате нови свои страни/умения/характеристики, които досега сте ограничавали;
  • Ново ниво на комуникация с познати и непознати и множество възможности да видите себе си през очите на другите (чрез техните реакции към/спрямо вас), така че да осъзнаете своя нов образ...
Сънищата носят информация за вашата (лична) нова роля занапред.

Радостта, Любовта, Хармонията (вътре в теб + хармония с обстоятелствата/Вселената/другите/всичко) се усилват и се усещат от/във всеки, независимо от (и дори във) моментите на напрежение и напрегнатост.

Дуализмът, разделението, възприятието за отделност се разтварят и разпадат.

Желанието за единение, съюз, контакт и връзка с другите расте и се проявява във вълнение и привличане на душите една към друга на база общото между тях.

Възприятието вече е към онова, което ни сближава, а не за онова, което ни разделя. Отношенията се изграждат (съвсем естествено, от само себе си, дори без да се замисляш) върху енергийното съответствие, а не върху его/интелектуални преценки и калкулации за лична изгода.
Всеки Е и допринася с това, което само той Е и в този обмен, в това хармонично взаимодействие, всички получават много повече, отколкото досега, и с невъобразимо по-висока стойност и качество.

Още много предстои.

В края на Юли ще има голяма разлика.
От Септември-Октомври нова вълнуваща преконфигурация и поява на нови елементи в живота ни ще започнат да материализират Новата Реалност в глобален и личен план.
Но и това е само етап, след който още много предстои...

Засега:

Обръщайте внимание на новите, хубави неща, които получавате и превключете възприятието си от „липсите” към „Изобилието”. Позволете си да сте радости и доволни без страх, че това е само за кратко – не е!, ако му разрешите да продължава и да се увеличава.

Във всеки момент, във всяка ситуация избирайте каква е реалността, в която искате да бъдете/да преживявате и съобразявайте своите мисли, реакции и чувства в съответствие с тази реалност. Бъдете творци на момента СЕГА.

Пуснете контрола и позволете на мощната енергийна вълна да ви повдигне до по-високото ниво на спиралата във вашата времева линия/реалност/живот.
Нагоре, нагоре, нагоре - това е посоката, устремно до Слънцестоенето.

А след това...

Продължаваме...





По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

1 коментар: