Top-ads

Хранене в процеса на изграждане и активиране на Светлинното (физическо) Тяло

Време за четене:
От Оставете своя коментар


Когато говорим за повдигане на съзнанието и високовибрационни реалности/нива/времеви линии, по един съвсем естествен начин свързваме този процес изключително с душата.

В действителност активирането на по-високите нива на съзнателност, предизвиква активиране и промени и във физическото тяло, което трябва да бъде способно да поема и задържа повече Светлина/Съзнание без това да го разруши.

Затова повдигането на съзнанието е свързано с по-висока отговорност и грижа за тялото, като хранилище на душата.

Всяко ниво на съзнателност изисква определено тяло/съд/контейнер/обиталище, в което това съзнание може да се задържи и да се проявява/оперира в пълнота.

Така физическото тяло еволюира (чрез активирането на спящите до този момент ДНК кодове) от въглеродно в силиконово/кристално/светлинно тяло и тези промени са също толкова интересни и важни, колкото промените в съзнанието, което СЕГА еволюира/връща се към своето първично ниво от 5D до 12 D.

Всичко, което се случва в тялото ви е важно!

Ако трупате килограми, подувате се, увеличавате физическата си маса, това е един етап от цялостния процес.

Ако нямате никакъв апетит, трудно ви е да поемате (много) храна и губите тегло, това е друг етап.

Ако сте свалили физическа маса, тялото ви е изгубило своята плътност, чувствате се „кльощави”, „нищо не е останало по вас”, но ви е невъзможно да качите килограми, е различен етап.

Време е всеки да си върне/възстанови връзката със собственото тяло, да го чувства, да го разбира и да „работи”/живее в единение/съюз с него.

 Лек/ориентиращ поглед върху някои фази на енергийна активация и хранителните нужди на тялото през всяка от тях:

Тогава, когато в тялото се влива голям фотонен поток, то е силно енергизирано и не изпитва необходимост от храна. В тези дни можем да минем с едно по-леко хранене за закуска или за вечеря.

След като обаче започне преработката на поетите/приетите с фотонния поток светлинни кодове и стартира активирането на новата ДНК, това (особено понякога) е толкова силен енергиен процес, че този вътрешен огън изгаря всичко в организма и започва да консумира самия организъм.
Това е и причината за значителното отслабване/сваляне на килограми и невъзможното качване на такива, дори да е желано. Измерванията на телесния състав показват, че всички мазнини в тялото изгарят и ако не се набавят достатъчно, полезните за организма мазнини минават в дефицит. Затова в „огнените” дни тялото има нужда от повече хранителни вещества, вкл. мазнини, и по-чести хранения, заради бързото „огладняване” на организма.

В дни, в които се прочиства конкретна или няколко чакри, най-добре се понасят леки и прости храни в малки количества и на рядко.

В други дни, през които горните чакри са силно заредени, имаме нужда от балансиране/заземяване с по-тежка/земна/силна храна и тогава не е изненадващо тялото да поиска нещо, което по принцип не е в редовно му меню - напр. месо, въглехидрати и захари.

Каквато и да е нуждата на тялото ви в дадения момент, приемете я като съществена необходимост, на която да откликнете.

Бъдете гъвкави в хранителния си режим (като честота на хранене, вид и количество храна), защото в този период (и все по-учестено занапред) сме подложени на изключително променливо енергийно въздействие.

Новата реалност изисква нов подход към храната и грижата за тялото, съобразен изцяло с индивидуалността и момента СЕГА.

Слушайте тялото си – то знае какво му е нужно!
И вярвайте на сигналите, дори да са различни ден от ден.

 Общовалидни съвети за всеки и при всеки случай:

Избирайте качествена храна – чиста, естествена и свежа.
Храната е материализирана светлина, чиято честота на трептене резонира с общата енергийна вибрация на тялото и по този начин внася хармония или дисхармония в светлинното тяло. Така храната може да лекува и витализира или да затруднява и отслабва/"разболява" организма.

и

Пийте повече вода!
Когато енергията е огнена, водата успокоява и охлажда тялото, а когато протича масивно прочистване, тя го подпомага и ускорява с отмиване.

---
снимка: Heidi Williams


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: