Top-ads

2020: Началото / Старт на Новия кармичен Поток

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Ето ни в 2020-та.
Мащабна и значима, енергийно тя вече тече с усилваща се сила и още с първите дни предопределя живота ни за десетилетия напред:

Пълнолуние с Лунно затъмнение на 10.01. - Дефиниране на кармата (скелета на живота ти; елементите, които ще го съставляват; задачи, уроци, хора, връзки) и материализиране на това, което си създал/избрал/позволил/предизвикал с изборите и решенията, които си направил, и с вътрешната работа, която си свършил от 2012 година досега и особено през 2016-2017-2018-2019 години.

Излизане на Уран от ретроградност на 11.01. – Енергизиране на новата кармична конструкция и нейното задействане/оживяване. Всичко започва (да се случва, да се проявява/материализира). Вливане на яснота и всеки постепенно осъзнава къде се намира в момента, как е стигнал дотук и какво му предстои. Невъзможна за избягване Истина – ярка и пронизваща, настояваща да бъде видяна, призната и приета.

Точен съвпад на Сатурн и Плутон на 12.01. – Поставяне границите на новия Път, утвърждаване на неговата посока и активиране/старт на кармичния поток за всеки. Вкостяване на Новия Живот в самото физическо тяло. Вече няма връщане назад! Каквото си си подредил, това Е.

Посочените събития и дати са „точки на отключване”. Тяхното въздействие е дългосрочно с развитие не само в рамките на 2020 година, но за години напред.

Различните нива на съзнателност ще бъдат повлияни по различен начин и хората от различните енергийни пластове/вибрационни реалности, ще преживяват по напълно различен начин Новия (си) Живот. За едни ще е много трудно, за други ще е много отговорно, но леко и светло.

Встъпването в новите мисии, за което писах през Декември 2019, започна. Някои вече знаят част от задачите си за 2020 година, а които все още не са доловили новата посока за себе си, поискайте да знаете и ще ви бъде казано. След 12.01. голямата картина ще се проясни.

Най-важното за Енергията на новото десетилетие:
Усилваща Всичко!

Каквото мислиш, е което бързо се сгъстява и приема форма.
Каквото казваш, е което мигновено придобива сила на наричане/заклинание/пророчество.
Каквото е в теб, е което веднага те заобикаля.

ТИ си създател на своята Реалност
и макар да звучи привлекателно, всъщност е огромна отговорност.

Колкото по-чисто е в теб, толкова по-плавен, лек и хармоничен е Животът, който привличаш.

Честита 2020 година!
Адаптивност, подвижност, осъзнато живеене и мъдро съ-творение желая за всички ни.


П.П. Обръщайте внимание на сигналите, които тялото ви подава. Физическите неразположения показват какви (енергийни) процеси протичат в живота ви и подсказват какво се изисква от вас в дадения момент/период, така че преструктурирането да се случи леко и плавно.





По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: