Top-ads

Важни дати / Програмиране на кармата и встъпване в нова мисия

Време за четене:
От Коментар от Сърце


4-9 Декември 2019: Интензивността на Енергиите се покачва. Отваряне на Портала за 12.12.

12 Декември 2019 (Пълнолуние): Избраната времева линия се поставя на изпитание. Останете фокусирани.

12 Декември 2019 (Пик на Портала за 12.12.): Отключване на следващото ниво ДНК кодове, активиращи Христовото/Кристално съзнание.

21 Декември 2019 (Зимно слънцестоене): Раждане на Новия Аз. Първата вълна Въплъщаващи светлинните кодове, очаквайте да бъдете сънливи, отнесени и в дълбоко космическо единение. Висшите избори се усилват/подкрепят. Колективна ДНК активация. Проявление на всичко, което е в синхрон с Новата Земя.

26 Декември 2019 (Новолуние със слънчево затъмнение): Следващо ниво за актуализиране на въплъщаването. Силен светлинен прилив.

1-4 Януари 2020: Новогодишен трансформиращ Портал: Новото начало за всеки получава заряд от колективния фокус (поддържайте позитивна визия). Яснота за 2020 г. започва да се настанява на глобално ниво.

10 Януари 2020 (Пълнолуние с лунно затъмнение): Следващо ниво на активация на кодовете на Свободата. Слънчева активност на високи нива. Стабилизиране на новото съзнание. Силен прилив от творчески енергии вкарва първите Въплъщаващи в най-висшия за тях Път.*

Какво носи този енергиен пасаж? Какво е неговото въздействие?


До 12.12. тестове, изпитания, реални ситуации, контакти, чрез които всеки проявява свободната си воля и взема решения за живота, който желае. Изборът е окончателен!
Което е отхвърлено, повече не е налично, дори преди да е било отхвърляно десетки пъти и винаги да е оставало като опция. Вече не. Отхвърленото сега, отпада от полето ти и не може отново да бъде получено по досегашния безрезервен начин, но ще трябва да бъде заслужено/платено с голяма цена.
Което е пуснато, защото не съответства с висшата реалност, която искаш/създаваш, освобождава пространство за проявление на онова, което е в съответствие и в хармония с Новия Теб.

От 12.12. до 26.12. програмиране на новите реалности за всеки. Изборите, които си направил определят новите уроци, задачи и мисии, които ще трябва да изпълниш. Начертаване на кармичните линии.

26.12. до 04.01. активиране на кармата. Кратко затъмнение за всички с възможни съмнения, неверие, опасения за това, което предстои и за решенията, които си взел (дали са правилни и дали не си сбъркал). След това - за едни ще просветне, за други тъмнината ще остане.

От 10.01. усилване на усещането за влизане в Новия Път. Емоциите/вътрешното чувство показват с каква карма продължаваш. Доброто става още по-добро; Божественото става Блаженство; Дисхармонията става още по-интензивна.

Всеки (вече) понася отговорност за изборите, които е направил.

Слизащите по спиралата надолу, ще стигнат до дъното.
Пробуждащите се, ще бъдат бутнати към излизане от досегашното.
Изкачващите се по спиралата нагоре, ще влязат в нова мисия.

За първите работата сега започва и ще бъде трудно, толкова повече, колкото по-твърда е Его конструкцията. За всеки е предвидена помощ, но за мнозина ще бъде трудно да я поискат, а дори и да го направят, ще бъде преценено дали са готови да я получат.

За вторите работата продължава и ще бъде с усилване към постигане на чистота на всяко ниво.
(Всеки на това ниво счита за себе си, че вече знае нещата, постигнал е промяна в идентичността и е свършил работата, той вече е наясно. Това обаче е начален етап. Едва с въплъщаването – да станеш, това, което знаеш; да го излъчваш, вместо да го говориш – се достига до ниво, разкриващо степен на майсторство.)

За третите работата става още по-отговорна, със самото си присъствие те променят/повдигат всички и всичко около тях. Инициацията продължава! След изкачването (повдигането на съзнанието) идва слизането (на духа в тялото), а това променя много нещата.

Все повече се активират колективни/общи мисии, което събира душите.
Работата заедно (ще) е ключът към по-бързи и полезни резултати за общо благо и на индивидуално ниво.




---
* Календарното датиране, форматирано с наклонен шрифт, е докладвано от Сандра Уолтърс.



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: