Top-ads

2020: Динамика и предизвикателства / Всичко, което се изисква от теб за леко преминаване

Време за четене:
От Коментар от Сърце


Толкова е лесно в момента да се (по)чувстваш самотен, отхвърлен, неподкрепен (дори и да има не малко хора, които те обичат и са доброжелателни към теб), претоварен от безброй изисквания/задачи/спънки; неща, които се случват изневиделица и наведнъж, а в същото време, като че нищо не се променя и в един общ, генерален план ти е трудно да помръднеш (хем всичко тече бързо, хем си в застой).

Уязвимост.
Сърдечна празнина и необходимост от повече споделеност и заедност (всеки съзнателно или несъзнателно търси контакт, приближение с някой, който хармонира със сърцето му и носи усещане за мир, спокойствие и прибиране удома).
Тъга (на моменти).
Неяснота (в повечето моменти).
Желание нещата в живота ти да са по-прости, по-конкретни и много по-стабилни.
И ако се чувстваш, че не знаеш как/накъде да продължиш, съмняваш се, че правиш нещата добре и дори не си сигурен дали още искаш, каквото си искал досега, то ТИ НЕ СИ САМ!

Групи за емоционално споделяне, духовни кръгове и общности, обединени около ценности и интереси (или поне един човек, с когото си в духовен/енергиен/сърдечен резонанс) са „местата” за зареждане и вътрешно подреждане/балансиране в тези и в предстоящите предизвикателни времена на нови уроци, нови задачи и постоянни тестове.
2020-та определено ще бъде по-лесна, ако не вървиш по пътя сам, а се отвориш за помощ и насоки, за споделяне и единение, така че стабилизирайки себе си, сам да станеш/да бъдеш подкрепа за някой друг.

Гъвкавост и устойчивост.
Бърза адаптивност и стоицизъм.
Ново, ново, ново – на мощни приливи, в които не можеш веднага да разбереш какво се случва и защо.
Оттук и необходимостта да задържим, да позабавим леко нещата/решенията си, да поотложим някои задачи, докато се ориентираме и ни се разкрият още части от пъзела, и тогава, хоп-хоп-хоп, лесно и бързо можем едно по едно да поставим всяко нещо на мястото му (включително чувствата и мислите ни), разчиствайки енергийното и физическото ни поле, а след това...
Нов Прилив
(от неща, които идват да разчистят и неща, които идват да останат),
Претовареност,
Неяснота,
Задържане на развитието за ориентиране,
Осъзнато освобождаване от всичко, което се е разкрило като пречка/тежест/в несъответствие с желаната от теб Реалност,
Яснота с какво искаш да продължиш/какво искаш да се установи в живота ти,
а това от своя страна активира нов Прилив от неща, които да разчистят всичко, което не ти е нужно, и неща, които да останат, съответстващи на Новия Аз, който СИ и на новите цели/мисии, които СА пред Теб...

(Изглежда парадоксално, но макар основното през 2020-та да е физикализиране на Новата Земя/Реалност, водещото изискване/настояване към всеки, от което никой не може да избяга, е тотален колапс и прекъсване на енергийните връзки/структури, които принадлежат към 3D-4D вибрациите. Това означава, че сътворяването на новата реалност СЕГА е чрез постоянно, непрестанно, смело и категорично приключване с блокиращите ни конструкции – мисли, чувства, възприятия, връзки, отношения, начини на правене на нещата – които не са в синхрон с по-висшата вибрационна реалност/съзнателност. Колкото по-твърда е Его конструкцията, колкото по-силен е отпорът към промяната, колкото по-силен е отказът да се пусне контролът, толкова по-болезнено и разрушително (ще) е преживяването, до степен дори на физическа дезинтерграция/разпад на тялото и смърт.)

Ето такава е динамиката на 2020-тагодина, в която единственото сигурно е, че не знаеш какво, кога и как ти предстои, защото отключването на „какво” се определя от твоята енергия в ТОЗИ момент и посоката, която й задаваш СЕГА.

Всичко, което се иска от теб е да дефинираш СЕБЕ СИ миг по миг!
Когато земята се движи под краката ти, ще останеш ли прав?
Когато се чувстваш раним, ще отвориш ли Сърцето си?
Когато нищо не ти е ясно, ще бъдеш ли искрата в мрака за някой друг?

Новолунието на 24 Януари отбеляза началото на годината на Металния Плъх. И макар колективният фокус да е върху новото начало, стартирането на нови начинания, започването, тръгването, случването, което е инициирано от теб, то образът, с който вибрацията на „Металния Плъх” се изобразява е „Кораб, плаващ в океана”.
Това подчертава необходимостта търпеливо да изчакаме достигането до крайната дестинация. Подсказва, че е време да се подготвим добре за онова, което предстои, без в момента да сме наясно какво точно е.
Металният Плъх е напълно въоръжен, готов за посрещане на предизвикателствата и справяне с неочакваните изненади.
Всички необходими ресурси за онова, което ти предстои, ще ти бъдат дадени (ако са пари – пари; ако е свободно време, ще бъде време; ако е партньор, то значи партньор и т.н.), твоята „работа” не е да се бориш за ресурсите/условията, а да приемаш, вливащите се такива и да плаваш в Океана непоклатим.

Другият образ, илюстриращ годината на „Металния Плъх” е „Оформящ се ураган”.
2020-та повдига несигурност, носи обрати и многобройни изпитания/възможности да проявиш смелост/зрялост/устойчивост, да запазиш центрираност и да останеш емоционално стабилен във вихъра на външния свят.

Новото през 2020-та зависи от Висшите Сили.
Какво се влива в живота ти се определя от изградения за/от теб в последните няколко години План.
Как и кога се влива зависи от твоята отвореност/затвореност СЕГА.

Твоята задача е да бъдеш адаптивен към промените, да встъпваш в новите посоки, да пускаш онова, от което биваш отдалечаван, и да приемаш всичко, към което биваш приближаван.
Не толкова да инициираш нови начала, но да случваш Новото, което иска да се прояви чрез теб.

Чувствай!
Сърцето ти миг по миг подава GPS координатите към твоята по-висша Реалност.





(снимка: Pepe Soho)


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: