Top-ads

Три групи хора след новолунието / Активиране на Новия Живот

Време за четене:
От 6 коментара


След новолунието с пълно слънчево затъмнение на 2 юли 2019 г. се обособиха 3 основни групи хора/преживявания и всеки лесно може да се припознае в една от тях.

За някои слънчевото затъмнение донесе изненадваща добра новина/възможност, отваряне на пътя, реализиране на желание. „Уау”-момент плюс стрес, заради абсолютно неочакваното случване.

За други енергията се прояви като отказ/спиране/отхвърляне/разпад/нереализиране на нещо, в което са били всичките им надежди, нещо, което са желали да постигнат и са положили всички усилия да реализират. Пълно разочарование, като удар от Съдбата.

Но, колкото и фрустриращо да е негативното преживяване, колкото и потискащ и разгневяващ да е един разпад, за третата група хора затъмнението донесе най-тежкото усещане.

Ако при първите се вля увереност, че са на правилния път, а при вторите се прокрадна усещането (и то е съвсем вярно), че една Сила ги извади от ситуация/посока/бъдеще, за което много работиха, но всъщност не е за тях и ги отдалечава от истинския им път, то при третите се усили усещането, че нищо не помръдва, за тях всичко е по старому, техните желания и усилия нямат никакво значение и не предизвикват никакъв резултат. През тази група премина енергийна вълна на обезкуражаване, съмнение и обезсмисляне.

Три групи.
Три различни преживявания.
Но в крайна сметка.
Една единствена обща/глобална цел:

Влизане в основната индивидуална времева линия за всеки и активиране на Новия Живот.

За първата група активацията стана чрез изненадващо позитивно събитие, чиято цел бе да потвърди посоката, в която вървят, но това е само началото на пътя и изобщо не е голямата/крайна реализация, както на другите две групи им изглежда отстрани. В действителност, тези, които припознават себе си тук, ясно осъзнават, че пред тях стоят куп нови неизвестни и следват много работа и промени. Пълнолунието на 17 Юли ще освети следващата стъпка за вас.

За втората група активацията стана чрез негативно събитие, чиято цел бе да нанесе корекция в направлението. Онези, които припознават себе си тук, ако не веднага, то в следващ момент ще си дадат сметка, че във вътрешен план винаги са знаели, че онова, което преследват (и сега се е провалило), не е идеалното за тях, но то е отговаряло на чужди очаквания, на отдавна изградена мечта, превърнала се в навик, на социално възприятие за успех/сигурност/стабилност или друга външна причина, но не е било в синхрон с дълбокото желание на сърцето им и с вътрешния призив. Пълнолунието с лунно затъмнение на 17 Юли ще напасне коловоза за вас, стига сега да се доверите на Съдбата и да повярвате, че всичко, което ви се случва е във ваша най-висша полза.

За третата група нещата са интересни. Те знаят какво искат и нямат нужда от потвърждение на посоката. Те следват сърцето си и макар да нямат реализация са отдадени на посочения им Път и не са им нужни корекции. Това е причината в момента сякаш нищо да не им се случва, но много нещо протича зад кулисите, където е концентрирана цялата активност. Затъмнението на 17 Юли ще укрепи положените досега от вас основи, ще направи фундамента здрав и непоклатим и ще даде заряд за стартиране на материализирането в живота ви.

В действителност за всички беше открехната вратата.
Стартовата линия беше начертана.
Но независимо от това как изглеждат нещата, погледнати отвън,
зеленият флаг за начало все още не е вдигнат
и всеки от нас е някъде там встрани
в очакване и в огромно нетърпение за своето осъществяване...





По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

6 коментара:

  1. Да! Благодаря за оптимизма! Аз съм в третата група. Очакваме 17 юли. Сърдечно благодаря!

    ОтговорИзтриване
  2. Изненада - в първа група станах! Щастливи преходи на всички!

    ОтговорИзтриване
  3. Margarita Zaberska6 юли 2019 г. в 8:39

    Абсолютно вярно!
    Наблюдавам около мен хора и събития.
    Наблюдавам и себе си ,своя живот.
    И откривам тук формулираното за вярно.
    И понеже не познавам индивидуалните карти на тези хора, ще спомена само слънчевият знак.
    Трима човека със слънце в телец.
    Едни преживяха радост, други болезнен провал,а други попадат в третата група описана от вас.
    Много ми е интересно всичко това.

    ОтговорИзтриване
  4. Точно това се случи и при мен знаех си.

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря за напътствията.
    Бъдете благословена.

    ОтговорИзтриване