Top-ads

Яростно Пълнолуние с решителност за Край и Ново Начало

Време за четене:
От 4 коментара


На каквото и да се ядосате днес, голяма е вероятността гневът и раздразнението ви да са израз на желанието категорично да приключите с вече стар и опротивял ви цикъл, етап, живот...
нещо, което се повтаря;
всичко, което е все същото.

НИЕ не сме същите!

И определени неща в живота ни просто вече не ни съответстват.

Толерантността към несъвършенствата, недостатъците и липсите намалява.

Склонността към преглъщане на нежелано поведение и отношение към нас, все повече отпада.

Приемането и примирението с неща, които ни ограничават и са на енергийно, морално, емоционално, духовно, естетично, всякакво ниво по-ниско от нашето, става все по-трудно и нежелано.

Всяка фибра в теб крещи за КРАЙ със старото.
Всяка фибра в теб настоява за НОВОТО начало.

То е вътрешно убеждение, че това Е, което искаш да Е в живота ти без значение, че в момента нямаш точен план и не си наясно със следващата своя стъпка.
Важното е, че посоката е определена и тя е към онова Повече, което съответства на Изобилието и Стойността в теб!

Яростно е днешното Пълнолуние, за онези, които през последните 3 години преминаха през тотална трансформация, вследствие на която в настоящия момент има огромно разминаване между света вътре в теб и света извън теб.

Ти и аспекти от живота ти (работа, жилище, любовни отношения, приятелски кръг, стандарт на живот) просто вече не си пасвате.
Надраснал си онова, в което удобно си живял до преди 3 години и вече не ти е по мярка,
тясно е,
задушава те,
малко е,
неудовлетворява те.

Искаш повече!

Не от алчност.
Не, за да притежаваш.

А защото само в по-добри условия и в по-широко пространство, можеш да се разгърнеш и да БЪДЕШ новото си АЗ!

Използвайте това пълнолуние и следващите 2 седмици за енергийна раздяла с всичко, което не ви харесва и не искате в новия си живот. Защото новолунието на 6 Март ще преобърне всичко и промяната в теб ще започне да се проявява около теб.

Спомнете си Май 2018 г.
Какво се случи тогава?
Какво се разклати и дестабилизира?
Какво започна да се пропуква и променя?
По какъв начин и в каква посока?
Това ще ви подскаже накъде ви води Съдбата и какво следва оттук нататък лично за вас.

А днес, ако сте яростни, бъдете яростни! Защото как Вселената да разбере, че искате революция в живота си, ако кротко преглъщате липсата на свобода?..





По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

4 коментара:

  1. Божее..А аз си мислех..че минавам към страната на тъмнината!!..Цялата тази нощ на Пълнолунието и днес съм извън кожата си без причина...Знам..че съм Скорпион и какъв характер силен съм..но съм успявала да го използвам за да помагам ,а не да вредя!!!...Сега това ми изглежда по друг начин..обърква ме..не съм Аз!!..Боже..как ще намеря ..точно моето Аз???..Стефи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Откриването на истинския Аз започва с приемането на всички части в нас - и светлите, и тъмните. Нужна е работа със Сянката за нейното интегриране.

      Изтриване
  2. Боже..как ще интегрирам нещо..което не харесвам...това значи..да се правя че го приемам...Преди се справях с този проблем..но от 12 години откакто се справям сама с живота се чувствам свободна и не приемам в живота си нещо което не ми харесва!!.. Пораснах ДУХОВНО!!..Може да е 1 сантим..но все пак е растеж!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И милиметър духовен растеж е постижение, което трябва да се уважава и приветства! Душата Ви има план за своето израстване и каквото е заложено, ще се случи в точното време и по съвършения начин.

      Изтриване