Top-ads

Таро за Октомври ЗЕМНИ зодии / асцендент

Време за четене:
От Оставете своя коментар

Октомври 2018: Телец, Дева, Козирог


Любов и взаимоотношенияИмператорът
Знаете какво искате и знаете как го искате. Открили сте собствената си стойност и сте наясно с личните си достойнства в партньорството и любовта.
Никакви шикалки и занимавки, игрички и празни обещания - просто не са ви по вкуса. Искате ясно, точно и конкретно да се каже кой каква роля изпълнява в отношенията и какви са тези отношения като цяло.
През всички предходни месеци все ви съветвах да не натискате, да не настоявате, да не бутате и ръчкате, и да, не го правете агресивно и безкомпромисно и сега, без уважение към чувствата и границите на другия, но ако искате яснота, потърсете я; ако имате нужда от отговори, задайте въпросите си и не се чувствайте виновни от това, но и не налагайте чувство за вина на другия, ако първоначално той замълчи и се оттегли безмълвно. Накрая ще се върне и ще ви даде отговорите, само му дайте пространство да го направи по свой избор, а не по задължение.

Финансово състояние Смъртта
Нещо се променя – започва едно и приключва друго. Правите стъпка напред, след която нещо остава назад и повече никога няма да го бъде. Може да е начин на работа, вид работа, възприятие за себе си в професионален и бизнес план, сфера на действие, източник на доходи, в който сте влагали повече усилия, отколкото сте получавали пари. Или може да приключите с нещо, на което сте били отдадени в последно време и през Октомври е неговия краен срок (deadline на английски).
Така или иначе, вие вече сте различни – много по-уверени в себе си, много по-наясно със своята стойност и много по-ориентирани в своята посока.
Имам усещането, че приближавате към чудесно предложение за вас, за което обаче ще изчакате още малко време, а това май не ви е по вкуса, което ще ви обясня в следващата карта 2 мечове.

Емоционално и физическо здраве2 мечове
Октомври месец е преходен за вас, той ви води към изясняване и установяване в личен и професионален план, но точно сега нищо не е ясно.
Въпросите са зададени, но отговорите още ги няма.
Вашето вътрешно решение вече е взето, но външно потвърждение за него още няма.
А вие обичате всичко да е структурирано и планирано, защото така се чувствате защитени, осигурени и върху стабилна почва.
2 мечове показва моменти на колебание и съмнения, премисляне на всички стъпки досега и задаване на въпроса: „Всичко ли направих правилно? Дали не трябваше да...?”
Ами, не - всичко си направихте правилно!
Сега от вас се изисква вътрешен мир. Да признаете постижението си досега и да разберете, че вие вече имате резултат и това е новият човек/професионалист, който станахте.
Харесвате ли този резултат?
Май чувам „да”...


За лични консултации -

---
Карти: Tarot of the New VisionПо-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: