Top-ads

Таро за Октомври ВОДНИ зодии / асцендент

Време за четене:
От Оставете своя коментар

Октомври 2018: Рак, Скорпион, Риби


Любов и взаимоотношения7 жезли
През Октомври е подходящото време да се индивидуализирате, да заявите своята позиция, да покажете своите граници и на всички най-после да им стане ясно кой сте и какво им е позволено или не при вас.
Усещането ми е, че ще ви дърпат от различни страни (партньор, деца, колеги, приятели), искайки вниманието ви, помощта ви и налагайки ви някакви претенции и изисквания, но именно в тези условия вие ще усетите какво приемате и какво не приемате, на какво казвате да и на какво твърдо заявявате не.
Ако сте във връзка, сега е моментът да установите нови правила, такива, каквито отдавна ви се е искало да обсъдите с партньора, но все не сте го правили.
Ако сте необвързан, през този месец ще създадете ясен и категоричен образ на партньора, който искате до себе си, и ще разчистите полето от всички „занимавки”, които не отговарят на търсеното от вас.

Финансово състояниеКралица чаши
Този месец като че ли е пестелив за вас, но не защото сте стиснати или защото паричният поток е слаб, а просто защото ви е такова настроението.
Вътрешното ви дете има нужда от прегръдка, от обич, от нежност, от грижа; по-склонни сте да се уединявате във вътрешния си свят, както и да завършвате работния ден с чашка коктейл, вино или друга напитка, която да отмие деня.
На работа не се чувствате в особен заряд, т.е. вършите, каквото трябва да се върши, така че да се свърши и толкова, нищо повече от вас.
Като че ли сте стигнали до някакво мъдро разбиране как да поддържате баланс между усилията, които влагате и количеството пари (и отношение), които получавате в замяна. Все повече и повече разбирате, че най-голямото богатство сте самите вие и никоя работа, шеф, заплата дори, не струва повече от вас.

Емоционално и физическо здравеКрал жезли
Крал жезли ни връща към 7 жезли – колкото по-ясно и твърдо заявите своите граници, колкото по-малко позволявате те да бъдат нарушени, толкова по-стабилни ще бъдете.
Усещам доза раздразнение и е възможно някои от вас да се почувствате, че колкото повече се опитвате да се заявите, толкова повече отсреща ви натискат и ви противодействат.
Обаче!
Каквито и предизвикателства и пречки да се появят пред вас през Октомври, те са малките тестове на Вселената дали вашата позиция е само теоретична или безстрашно я защитавате и на практика.
Възможни са възпаления на кожата, раздразнения и зачервявания, като реакция на стреса. Всякакви занимания и активности, при които изкарвате натрупаното напрежение и постигате вътрешно успокоение, са добри за вас.


За лични консултации -

---
Карти: Tarot of the New VisionПо-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: