Top-ads

Таро за Октомври ОГНЕНИ зодии / асцендент

Време за четене:
От Оставете своя коментар

Октомври 2018: Овен, Лъв, Стрелец


Любов и взаимоотношенияЗвездата
Готови сте за ново начало в любовта, дори и да сте вече в установена връзка.
Обновление в отношенията, обновление в приятелския кръг, нова посока във връзката – това ви носи Октомври.
Имате визия за бъдещето си, имате представа с кого искате да продължите напред в общ път, усещате се готови да тръгнете по този път и вътрешно сте убедени, че това е най-правилното за вас.
Каквито и отношения да започнете през този месец, те ще бъдат родени под щастлива звезда, орисани на дългосрочност и стабилност във времето.
Направете първата крачка и тръгнете натам, накъдето ви води поривът на душата и бъдете абсолютно убедени, че желанието в сърцето ви е не лична прищявка, а израз на божествения план за вас в любовта.
Ако искате да прекратите отношения (любовни или приятелски) – направете го.
Ако искате да започнете отношения (любовни или приятелски)– не се колебайте.

Финансово състояниеДяволът
Помните ли, че последните месеци ви казвам, че любовта и работата са свързани при вас? Е, и през Октомври е така.
Много по-убедени сте накъде искате да вървите в личен план и оттам, с много по-голяма увереност и решимост действате в работен план.
Усещам ви нахъсани за победа и печалба и не просто професионално и финансово, но изобщо, и именно чрез работата и парите ще давате израз на тази ваша вътрешна настройка.
През Октомври е вероятно да повишите разходите си за неща, които ви доставят удоволствие и е препоръчително да го направите. Позволете си нещата, които ви радват и организирайте повече срещи и общи занимания с хората, с които ви е особено приятно да сте заедно.
Но!
Не изпадайте в разточителство и изтрийте от речника си фразата: „Веднъж се живее, да ядем и да пием сега, че какво му остава на човек.” Спестете си дискомфорта от прекаляване с храни, напитки, субстанции, неразумен секс и бъдете във мига, наслаждавайки се на всичко, което ви предлага, защото именно това му остава на човек – този момент, този миг, съвършенството на СЕГА.

Емоционално и физическо здраве8 жезли
Динамичност носи Октомври за вас и може би ще ви е трудно да се задържите за повече време на едно и също място.
Покани за срещи, поток от комуникация, постоянно движение, за да стигнете от едно място до друго, където трябва да свършите някаква работа, изскочила в последния момент или да се видите с някой човек, който преди 5 минути ви се е обадил или ей сега на вас ви се е приискало да го видите.
Ще се чувствате в свои води, енергични, и колкото повече е динамиката, толкова по-добре за вас.
Не забравяйте също, че 8 жезли са стрелите на Купидон, така че може да се усетите в желание да преминете през 9 планини в десета, за да стигнете до вашия/вашата любим/а.
Няма сила, която да ви спре през този месец, освен собственото ви колебание, но тъй като всичко през Октомври се развива много динамично, няма време да се колебаете – скачайте и хващайте момента!


За лични консултации -

---
Карти: Tarot of the New VisionПо-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: