Top-ads

Таро за Октомври ВЪЗДУШНИ зодии / асцендент

Време за четене:
От Оставете своя коментар

Октомври 2018: Близнаци, Везни, Водолей


Любов и взаимоотношенияАсо чаши
Какво великолепно обещание за нови отношения и за избликваща любов носи Октомври за всички вас - от толкова месеци насам, най-после!
В зависимост от вътрешната работа, която сте свършили през последните месеци, за да отворите сърцето си за любовта, вие ще я усетите в по-голяма или в по-малка степен, по-щастливо или по-разплакващо, зависи.
Колкото сте по-отворени за любовта, в толкова по-голям синхрон ще сте с всичко в този свят, което е проява на Любовта от Бога. Самите вие ще сте извор на любовта и ще привличате нови хора и нови отношения без усилие, а с лекота - те просто ще текат към вас.
Ако сърдечната ви чакра е блокирана от страх да не бъдете наранени в любовен план, ако сте заключили сърцето си и казвате, че не вярвате в любовта, то енергията през Октомври по един или друг начин ще размести вътрешните ви пластове (напр. ще срещнете човек, който ще ви върне вярата в любовта, ще поискате да е до вас, но той ще си тръгне и тогава ще изплачете душата си, за да изтече всичко натрупано и болезнено във вас, така че при следваща среща с този човек или с някой нов, да сте свободни да го приемете).
Сълзи от радост, приятно вълнение, поява на някой, който познавате отдавна (вкл. от минал живот), възможност за ново начало, звън на щастливи камбанки, изблик на любов от самите вас – всичко това е в менюто за Любовта през Октомври.

Финансово състояниеПаж пентакли
И тук се появява мотивът за новото начало, което е свързано с нещо, което ви харесва и предизвиква интереса и любопитството ви.
Усещането ми е, че се вълнувате, че се радвате и ви е приятно.
Нямате пълен план, но приемате шанса и правите първата крачка към всички възможности, които идват с него.
Парична изненада и труден период, който остава зад гърба ви.
Сякаш фокусът ви през Октомври ще се смени – от там, накъдето е бил досега, към нещо много по-хубаво.
Нещата все още не са толкова стабилни и установени, както ви се иска, но започвате да усещате промяната, да се появяват нови идеи и да виждате смисъла на постигнатото досега.

Емоционално и физическо здраве10 мечове
Новото е хубаво обещание, обаче с новото идва неизвестността и тук започват тревогите.
„Ами, ако този нов човек не иска същото, което аз искам да се случи между нас?”
„Ами, ако повече не го видя?”
„Ами, ако тази идея не проработи?”
„Ами, ако не успея да постигна това, за което работя от толкова време?”
Октомври ви дава възможност да изкарате на повърхността всички съмнения, опасения, страхове и колебания, които поддържате, за да ги изтръгнете като ненужни плевели от вас.
През този месец миналото си отива и е време за сбогуване с всичко старо.
Ако се будите всяка сутрин между 3 и 5 ч., то значи този процес на обновление се случва във вас.
Повярвайте в добрите неща, които ви се случват и бъдете убедени, че не са изключение, че след тях следват още много и че за вас вече изгрява зората.


За лични консултации -

---
Карти: Tarot of the New VisionПо-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: