Top-ads

Отзиви и препоръки„Рядко съм попадала на хора с подобно отношение към работата си - Ани е професионалист, който обича това, което прави, защото това се усеща от първия досег с нея. До момента два пъти ми се е налагало да се възползвам от Таро консултацията, която Ани предлага  - веднъж разширено тълкуване, а веднъж кратко и само мога да изразя благодарността си: в кратък срок получих подробни файлове с изтеглените карти и обстоен анализ на всяка една от тях, цялата ситуация и препоръки. И в двата случая насоките, които получих ми помогнаха да погледна нещата отстрани и ме мотивираха да действам. Със сигурност ще продължа да се доверявам на Ани и занапред!
Благодаря ти, Ани, за отдадеността и професионализма! Истински се радвам, че те срещнах! Желая ти здраве, за да продължаваш със същата отдаденост да помагаш на хората!” (Севда, София)


„Всичко това, което си видяла е много вярно. Благодаря ти. Само ако можеш да ме видиш, чета го това и плача, а и съм на работа. Да си жива и здрава.” (Роза, САЩ)


„Казват, че зад всеки успял мъж, стои една силна жена. А какво дава сила на силните жени? Какво ни помага да се справим в безизходни ситуации?
Преди години, когато ми беше трудно и не виждах изход, споделях с близки и приятели, но често техните емоционални реакции и добронамерени съвети ме объркваха и стресираха допълнително. Приятелите правят живота ни по-приятен, но за мен, те не са най-добрите съветници в безизходни ситуации.
Преди десетина години, Ани Стоянова ми подари първата Таро консултация. Следвах дословно съветите на Ани и останах очарована как се разви ситуацията и с каква лекота успях да се справя с безизходицата. От тогава не пропускам възможност да се съветвам с нея, в спешни случаи, моля за консултации по телефона или през фейсбук месинджъра.
Всяка консултация с Ани е уникално преживяване, но за мен, най-силни си остават срещите ни на живо. Консултациите на Ани, приличат на приятелски срещи. Може да говорим докато се разхождаме в парка, или на чаша греяно вино, в уютно кафене, може да си пишем он-лайн, но винаги след разговорите с Ани се чувствам разбрана, подкрепена, обнадеждена, заредена с мъдрост и оптимизъм.
Мога да пиша още много, но думите са безполезни, ако не се прилагат на практика! Ако сте силни жени и преминавате през труден период, изпробвайте съветите на Ани Стоянова и споделете какво се промени във Вашия живот!” (Анжела, София)


„Благодаря за подробните и изчерпателни отговори. Прочетох всичко няколко пъти... много точно е описанието на ситуацията и на онова, което чувствам и мисля. Верни са нещата и за личния ми път и за това в каква посока да поема. Благодаря сърдечно. Когато четох за първи път, плаках, толкова истински неща открих и за себе си и за отношенията си.” (Стайка, Сливен)


„Благодаря ти, Ани, от сърце за помощта! За пореден път ми помогна много. Отново ми даде храна за размисъл. До скоро!” (Севдалина, София)


„Благодаря на тънкия психолог и таролог Ани Стоянова, благодаря от сърце! Само от няколко думи разкри истинската ми същност. Не осъзнавах някои свои страни, сега гледам на себе си по нов начин. Преоткрих се.” (Вероника, Варна)


„Благодаря от сърце за подробните отговори и тълкувания! Благодаря и за възможността да се докосна до Вашите знания и професионализъм. Много ми помогнахте - благодаря от сърце и Ви желая успехи и удовлетворение!” (Галина, София)


„Много благодаря. И аз такова усещане имах, но друго е, когато и някой друг ти го каже. Много ми олекна.” (Милена, Търговище)