Top-ads

За Анна


Казвам се Анна Стоянова – психолог, автор, мотивационен оратор и трансформиращ консултант по личностно развитие и духовно осъзнаване.

Моята работа е посветена на разкриването на духовния потенциал у всеки и освобождаването на истинската Ваша същност, чрез която сте уникални и имате неповторима мисия и място в този свят.

Моят консултантски подход интегрира психология, таро, тантрично енергийно знание, астрология и др. и води до отлични резултати при:
Трансформиране на ситуации и решаване на житейски и личностни проблеми,
Повишаване на самооценката и увереността,
Осъзнаване на личния потенциал и разкриване на истинската същност,
Откриване на целта и пътя в живота,
Преминаване през Тъмната нощ на душата, като част от т.нар. Ascension process или Процес на посвещение, духовна инициация и овладяване на енергията, което води до повдигане на съзнанието и постигане на просветление.
Справяне с изпитанията и симптомите в процеса на енергийна активация и повдигане на съзнанието в 5D+, сред които са усещането за самота, изгубеност, липса на разбиране от околните, емоционални сривове, духовно разкъсване и крещяща нужда от отговори и подкрепа.
И др.

Фокусът ми е върху душата и нейните преживявания - индивидуалният Път, духовният потенциал, личната трансформация и израстване.„Рядко съм попадала на хора с подобно отношение към работата си - Ани е професионалист, който обича това, което прави, защото това се усеща от първия досег с нея. До момента два пъти ми се е налагало да се възползвам от Таро консултацията, която Ани предлага  - веднъж разширено тълкуване, а веднъж кратко и само мога да изразя благодарността си: в кратък срок получих подробни файлове с изтеглените карти и обстоен анализ на всяка една от тях, цялата ситуация и препоръки. И в двата случая насоките, които получих ми помогнаха да погледна нещата отстрани и ме мотивираха да действам. Със сигурност ще продължа да се доверявам на Ани и занапред!
Благодаря ти, Ани, за отдадеността и професионализма! Истински се радвам, че те срещнах! Желая ти здраве, за да продължаваш със същата отдаденост да помагаш на хората!” (Севда, София)