Top-ads

Хаотично с усещане за застой / Физикализиране на 2020 година Сега

Време за четене:
От 3 коментара


Фертилно време.
Мислите стават Неща.
Фокусирай се само върху това, което искаш!
Пусни контрола и щом не става по твоя план, довери се на Божествения.

Много неща се случват през последните месеци с усилване от Юни, когато започна вливането на Енергиите на 2020 г., които стартираха определени размествания в личен и колективен план.
Много неща накуп и като поток, особено през Октомври и сега през Ноември, едно след друго в безнадеждно дълга поредица, въртопно, хаотично, а в същото време, съпроводено с усещане за застой – най-важните развития се бавят и задържат, което води до чувство за ранимост и недостатъчна ласка към теб, до умора и отчаяние на моменти.
Но!
Задържането е за стабилизиране. Бавенето е за рекалибриране на Висше Ниво.
Масивни процеси текат зад кулисите. Масивна работа върши всеки на енергийно ниво:
  • Съзнателно, което неимоверно улеснява и ускорява съграждането и материализирането на личната времева линия/Новия живот. В последните месеци се активираха стари модели/ситуации, в които имахме (все още имаме) възможността да постъпим по нов начин, така че да прекратим повтарящия се цикъл завинаги! Съзнателно кармично приключване!
  • И несъзнателно, което се направлява от Висшия Аз и Духовната група, към която принадлежим.
Сънищата са ясен индикатор за неспирната енергийна работа – живи и реалистични с осезаеми/телесни усещания, контакти с духове от различни нива, съзнателни разговори, вземане на решения, получаване на информация и нареждания за действие във физическия свят. Сънят все по-рядко се усеща като почивка. Сутрин се будим енергийно по-изчерпани, отколкото си лягаме вечер – ние работим, творим, преструктурираме, интегрираме Всичко във Всеки момент, всеки според своята мисия и ниво на съзнателност, но така или иначе ВСЕКИ без изключение е част от Общия Процес.

Мощен прилив на светлинни кодове, активиращи Принципа на Свободата започна от Юли и донесе желание за свободно себеизразяване, да БЪДЕШ истинския себе си, настояване за Истина и Чистота на всяко ниво и особено в отношенията, а заедно с това и долавяне/осъзнаване на по-голямата лична отговорност, която носиш за своите решения, действия, чувства, мисли, чрез които моделираш реалността.
За всеки започнаха индивидуални тестове, доколко е чисто Сърцето му, защото в новата 5D+ реалност не се позволяват егоцентрични мотиви и лично облагодетелстване.
Изчистване, отпадане, разтваряне, трансформация, където и колкото е нужно, месец след месец. Заедно с това израстване на съвсем ново усещане във/за себе си, отваряне на Сърцето и хармониране/приемане на новата (лична) реалност, мисия и цел.
Все още има неяснота и липсва категорична дефиниция какво и как, но настояването за конкретен резултат по конкретен начин започва да отслабва, заменено от привличане към/доверие във нещо много по-голямо и въодушевяващо.
С приближаването към Януари 2020 г. новата, по-висша, желана Реалност започва да се настанява и полека да става по-осезаема, първо във вътрешен план, а постепенно с малки проявления и във физическия свят.
Бавна, но последователна и поетапна материализация, съпроводена със забавяния, спирания, трудности, „отрязвания” на стари натрупвания за окончателна енергийна раздяла с онова, което вече не е твое желано направление и за проверка доколко си отдаден/искаш/готов си за Новата Реалност.

(Мнозина преживяха или преживяват болки в кръста като реакция на съпротивата срещу Процеса, настояване за друг начин на развитие и опит да сменят посоката. „Бъдете гъвкави като тръстика!” – беше и продължава да е съветът, а дискомфортът в кръста* индикира нужда от корекция в личната посоката и синхронизиране/отваряне/приемане на направлението, в което Висшата Промисъл те води.)

Някак всичко е накуп, стичат се предизвикателства, ситуации, изпитания, които те карат да се чувстваш отвратен, отегчен, изморен от всичко и да кажеш: „Майната му! Аз искам друго!”, и много ясно знаеш какво искаш, много лесно насочваш/задържаш вниманието си върху него, а всичко друго, макар и все още физически да е около теб, се измества от Центъра ти, отпада от Сърцето ти, загубва силата си и спира да е (спираш да го преживяваш като) основната твоя реалност. Превръща се в декор, който трябва да изтърпиш още известно време, докато новата „сцена” се подреди за теб, но ти все по-продължително и устойчиво се задържаш/живееш/СИ (в чувствата, мислите, в телесното си преживяване) в новата времева линия.

„Да, но, хайде вече да се физикализира!”

Прави го.
Малко по малко.
Случва се.
Вижда се във физическото/пространствено преместване при някои – нова работа, нов дом, нова кола, нова държава.
Или чрез значителна промяна в отношения, които досега са били в застой, а в момента комуникацията се възобновява и се развива по (позитивен) начин, който никога не е бил.

Нова съзнателност, ново възприятие са налични.
Мекота, хармония, блаженство, мир, благодарност и единение/единност се преживяват от онези, които са отворени и позволяват/приемат прилива на Новите Енергийни Кодове в самите тях.
Все по-силна е връзката с Висшия Аз, който част по част се въплъщава/слиза в тялото при всички, които вършат своята масивна вътрешна (енергийна) работа по изчистване, трансформиране, трансмутиране, калибриране, ъпгрейд на всяко ниво - от най-фино етерно, до декодиране/ДНК активиране/еволюция на физическото тяло в кристална структура, която може да издържа високата вибрация на Висшата Съзнателност.
Все по-присъстващо е усещането за Екстаз и Рай, щом се слееш с Потока, приемеш случващото се и се единиш/присъстваш напълно в момента СЕГА.

„Но аз изпитвам раздразнение, гняв, тревожност, какво означава това за мен?”

Че си точно там, където трябва да бъдеш и преживяваш точно това, което е в твоя полза. Гневът е онази мощна сила, чрез която изриваме, изтръгване, разбиваме всичко, което вече не е в синхрон със самите нас, след което можем да разчистим, да освободим пространство и да приемем Новото.

Не е важно какво изпитваш, важното е как си служиш с него.

Момент по момент ТИ ИЗБИРАШ собствената си реалност!




---
* Тази статия не отменя посещението при лекар за установяване на здравословното физическо състояние.


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

3 коментара:

  1. Точно... Благодаря... ❤️

    ОтговорИзтриване
  2. Все едно е писано за мен. Поне се очаква положително развитие :)

    ОтговорИзтриване
  3. На 100%...чувствата ми, мислите ми.....настроенията ми през последните месеци.Благодаря!!!Успокоих се, че съм на точното място!

    ОтговорИзтриване