Top-ads

Приключване на кармични линии / Привличане между сродните души

Време за четене:
От 1 коментар


Силно време за приключване на кармични линии и преминаване/връщане към първичната Чиста Съзнателност/Реалност СЕГА.

Отношенията се освобождават и всеки има възможност да рестартира връзките си и да премине към изцяло ново ниво на взаимоотношения, което включва:
  • Окончателно приключване на досегашни кармични отношения от всякакъв порядък, вкл. любовни отношения с кармичен партньор, след като са изчистени/отработени и с това ролята им се изчерпва. „Освобождаване”.
  • Възобновяване на отношения с кармичен партньор по съвсем нов начин, след изчистване на енергийната връзка помежду ви от болезнени/тежки модели, възприятия, емоции и програми, развити/натрупани от всички ваши взаимодействия досега (в този живот и предишни). „Чисто начало”.
  • Привличане на нови партньори/познанства, нов кръг от души, с които нямате кармична връзка. „Хармонична реалност”.
Условията подкрепят (и подтикват) към излизане/приключване с повтарящи се цикли/зависимости/ограничаващи възприятия.
Няма време за отлагане. Каквото трябва да се научи, ще се научи. Каквото трябва да се отработи, ще се отработи.
Бягството е невъзможно.
Ако изпитвате дискомфорт в дадена сфера от живота си, съзнателно останете в дискомфорта и потърсете истинската му, дълбоко вкоренена вътре във вас причина. Колкото повече затваряте очи да я видите, толкова по-силно ще ви притиска отвътре и ще ви поставя в неудобни условия/обстоятелства отвън.
Да повторим: Бягството е невъзможно!
Дори да се махнете физически от ситуацията, новото място, където ще отидете ще ви постави в сходни условия, които ще породят същите преживявания, но по-неприятно, понеже тук ще бъдете по-сами, по-отдалечени от подкрепата, която сте имали преди и в невъзможност да си тръгнете.
Молете се Небето да ви остави на настоящото „място” (макар дискомфортно) и не настоявайте да ви махне от тази „гадна ситуация” като ви отведе някъде другаде, защото ситуацията ще дойде с вас, тъй като нейният източник сте вие и нейното решение е отвътре навън, а не обратното.
Доверете се, че ТУК е най-лекото за вас място/пространство, където да се справите с тази задача, да научите урока си и да преминете към новото и по-добро ниво в живота си. Останете и работете във вътрешен план и всичко отвън ще се преобърне.

Изборът на времевата линия, в която искаме да бъдем, приключи. Основното направление за всеки един е вече зададено и се затвърждава все повече и повече. Сега дяволът е в детайлите. Голямата картина е щрихована и в момента всеки избор определя елемент от нея – колко лесно или трудно да бъде, колко леко или тежко, колко бързо или бавно.
Задържането/настояването за конкретен резултат по конкретен начин прави процеса труден и жесток.
Приемането на несигурността и фокусирането върху вътрешното/личностно/духовно развитие, да поемеш отговорността за света вътре в теб, вместо да се опитваш да контролираш света отвън, е всичко, което в момента е необходимо. Защото, независимо от това как изглеждат външните обстоятелства, Съдбата/Небето/Господ/Вселената има много по-голям план за теб, отколкото си мислиш и иска нещо много по-хубаво за теб, отколкото ти в момента искаш за себе си.

Зад кулисите се извършва огромна работа, всички нужни елементи се подреждат. Противопоставянето чрез постоянно настояване за човешки (от нисък порядък) представи и желания, бави подготовката и предизвиква отлагания, криволичения, неприятни сблъсъци и пр.
Не всяко решение на родителя е приятно за детето, но именно най-ограничаващите решения на възрастния са най-предпазващи и за най-голямо добро.

Във всеки миг избирай ти кой искаш да бъдеш и остави/позволи на „Големите” да премахнат всичко, което е в твоя вреда и да ти дадат най-доброто, което заслужаваш и което ти е нужно.

Сродните души са все по-силно привлечени една към друга.
Пламъците близнаци търсят и осъществяват връзка помежду си.
Първоначално в духовен/астрален план чрез сънища, телепатия, синхроничности, знаци, числа, а постепенно пътищата се преплитат и във физическия свят.

Висшият Аз и духовните наставници са в постоянен контакт и имат грижата във всеки момент. Медитацията, прибирането във вътрешния храм, успокояването на ума и свързването със сърцето са начинът за комуникация с тях и получаване на отговори и наставления.

СЕГА е силно време за приключване на кармични линии и влизане в Чистия Нов Живот...





По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

1 коментар:

  1. За пореден път-много силно и подкрепящо... Благодаря!! :)

    ОтговорИзтриване