Top-ads

Чудесата са новото нормално / Нова вълна души приключва с 3D

Време за четене:
От 1 коментар


Интензивно пълнолуние в Скорпион (на 19 май 2019 г., в 00:11 ч.), чието въздействие все още продължава, повлия енергийното ни тяло през изминалата седмица, активирайки нови етапи в процеса на повдигане и разширяване на съзнанието.

Възприятия, убеждения и стари ситуации, свързани с темите за любов/връзки/отношения, пари и лична стойност/ценност/значимост, бяха извлечени на повърхността за преразглеждане, нов поглед и окончателно изчистване.

Какво постигнах досега в живота си?
Какви резултати получавам от досегашните си усилия и начини на работа/поведение/взаимодействие?
От кое съм удовлетворен и от кое не?
Какво искам в живота си и какво отказвам да бъде и да се повтаря повече?
Кой СЪМ?
Накъде отивам?

Условията подпомагаха (и подпомагат) трансформиращите прозрения, но нещо много важно, което се случва в момента, предопредели различните резултати за различните хора, а именно:

Времевите линии се разделят все повече и повече и нивата на съзнателност се открояват все по-ясно.
Количеството и качеството на досега извършената вътрешна работа от всеки един поотделно определя вида и качеството на живота/реалността за него лично.

Така например, в момента се сформира нова вълна от души/хора, които стартират своя етап на драстично изчистване и приключване с всичко, което им е познато и досега е било техен устой, определяло ги е и им е носило чувство за сигурност и стабилност. Всичко това ще бъде поставено на изпитание отвъд предела на силите и едно по едно ще бъде отнето, докато не остане нищо.

Този етап е изключително важен (всеки етап е важен, но този е силно повратен и задължителен за излизане от старата менталност на 3D и влизане в 5D).
Той е сложен и комплексен и има дълбок смисъл и висшо обяснение, което би ми отнело много време и сили, за да напиша (все повече и повече предпочитам да разказвам в лична среща, отколкото да пиша), затова тук ще посоча единствено, че загубата на всичко е болезнено преживяване, изпълнено с много страх, което изисква абсолютно пускане на контрола, пълно доверие в Процеса и отваряне на Сърцето.

Колкото повече се борите, толкова по-силно ще бъдете преборвани.
Колкото повече настоявате да стабилизирате нещата по ваш/познат/стар/обичаен начин, толкова по-голяма нестабилност ще се установява в живота ви.

Намерете някой, който вече е преминал през този етап и на когото вярвате.
Вслушвайте се в напътствията му, пускайте контрола, разширявайте Сърцето си и интегрирайте новия начин на мислене/чувстване/разбиране/действие, защото това е начинът да преминете по-бързо и по-безболезнено през тази фаза на силно ограничение, откази, неспазени обещания, раздели, загуби, липса на пари/перспективи/любов/отклик и раздиращо чувство, че си сам в цялата Вселена, никой не те разбира, в нищо не успяваш, всичките ти опити да подобриш положението си остават безплодни и в очите на другите (а всъщност в собствените ти очи) ти си нищо/неудачник/провал и пр.

Помощ и подкрепа от някой, който знае – това е разковничето.

Няма нужда да преминаваш сам и насляпо през тази опасна „земя”/пространство.
Водач с едно око е по-добре, отколкото да вървиш слепешком.



За разлика от новосформираната група души, описана досега, предходните групи/първопроходци/инициирани и достигнали до определено ниво на светлинен заряд в тялото и съответна съзнателност, по време на това пълнолуние имахме възможността да приключим с масивно количество ограничаващи възприятия и кармични връзки/програми от минали животи (както лични, така и колективни, на рода и на човечеството).

Прозрение след прозрение, преобръщане и квантови скокове напред/нагоре/във всички измерения на съзнанието в изключително сгъстено линейно време (понякога по няколко на ден и на всеки час). И тъй като това е процес, който изисква голямо количество енергия, то дните преди и по време на самото пълнолуние бяха тежки и изтощителни, тялото се изключваше начесто и заявяваше необходимост от почивка.

В същото време, за онези, които полагаме съзнателни усилия да бъдем и сме в синхрон с Енергийния Поток/Потока на Изобилието/Живота, „чудесата” започнаха все повече да се заявяват като новото „нормално” и реалността все по-често, постоянно и устойчиво да е наситена с Радост, Хармония и Любов.

В тази високочестотна вибрационна реалност всяко следващо прозрение води до неколкоктратно по-голямо ускорение и повишение на честотата на енергията/Светлината, което повдига тази времева линия/реалност все по-нагоре и по-далеч от предходните нисковибрационни реалности. По този начин разликата между нивата на съзнателност и хората, които ги притежават, става все по-отчетлива и по-отчетлива.

В крайна сметка, всеки се движи в посока към повдигане и разширение на съзнанието, но всеки определя своето индивидуално темпо и ниво, до което може/ще/планирано е да достигне в рамките на тази инкарнация.

Знанията/мъдростта на преминалите преди вас (нас), през етапа, на който сте, са безценни, платени с много болка, страдание и кръв/смърт, които не е нужно и вие да преживявате в същата степен и непоносима интензивност.

Следвайте Пътя си, бъдете отворени и посрещайте с благодарност всяка помощ/насока, която Вселената ви изпраща по безбройните си вълшебни начини.

Подкрепяйте тези, които ви помагат!
Подкрепяйте тези, които вървят стъпка след вас.

Отваряйте се, отваряйте се, отваряйте се.
И безстрашно разкривайте същността си.

Има още много...
...в отреденото време и по подходящия начин ще бъде казано.





По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

1 коментар:

  1. Yana Chichineva-Dimitrova21 май 2019 г. в 18:06

    БлагоДаря ти от сърце. Изключително силно Пълнолунието и голямо чистене!

    ОтговорИзтриване